Forsert vedlikeholdsarbeid på Jordal flerbrukshall

 
Forsert vedlikeholdsarbeid på Jordal flerbrukshallBildet: Foajeen har fått et løft med ny maling og spilekledning. Foto: Kultur- og idrettsbygg Oslo KF
Kultur- og idrettsbygg har gjennomført et omfattende vedlikeholdsarbeid på Jordal flerbrukshall. Arbeidet skulle etter planen igangsettes i juni, men ble forsert som følge av nedstengningen i mars.

- Det er viktig for oss at idretten i Oslo har gode, oppgraderte og tilgjengelige anlegg. Vi utnyttet perioden mens hallen var stengt til å forsere det planlagte vedlikeholdsarbeidet, slik at ventetiden for brukerne skulle bli kortest mulig, sier direktør i Kultur- og idrettsbygg, Eli Grimsby, i en pressemelding.

Inngangspartiet og foajeen i flerbrukshallen har fått et merkbart løft med ny murpuss, maling og tidsriktig spilekledning. Kjøkkenet i kiosken har også fått ny innredning, og det har blitt satt opp en skillevegg, slik at deler av foajeen kan benyttes som møterom. De fleste av gulvene har blitt fornyet og hallen har fått langtidsvarende LED-lamper, som møter belysningskravene til Norges håndballforbund for spill i 1. divisjon.

Gjenbruk og nye bestandige løsninger

I vedlikeholdsprosjektene til Kultur- og idrettsbygg legges det vekt på varige løsninger, og materialer som tåler slitasje og gjenbruk.

- I Jordal flerbrukshall var tribunene nedslitte og fineroverflatene hadde sprukket opp flere steder. Fremfor å rive og bygge nytt, ønsket vi å se på muligheten for gjenbruk, sier eiendomsdirektør, Bente Bømark Hanssen.

Overflatene har blitt slipt og fått en hvitpigmentert behandling. Sprekkene i tribunen har blitt forseglet av gråmalte lister, som står godt til fargene i hallen.

Sentrale tiltak i vedlikeholdsarbeidet:

• Nye gulvbelegg
• Fornying av vegger med ny murpuss, moderne trespiler og maling i tidsriktige farger
• Kjøkkenet har fått ny innredning
• Innsetting av skillevegg mellom lobby og inngangsparti, slik at klubben får et møtelokale
• Maling av trappen til tribunene
• Setene på tribunen har blitt slipt og fått hvitpigmentert overflatebehandling.
• Nye led-lamper i hallen

Om hallen:

Jordal flerbrukshall åpnet i 1988 og består av en flerbrukshall, trimrom, garderober og en liten sal for kampsport. Flerbrukshallen drives av Vålerenga håndball og brukes blant annet av Tøyen Taekwondo Klubb og skoleelever fra Jordal skole og Kampen skole.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår