Første utstyrskontrakt på Ås

 
Første utstyrskontrakt på ÅsBildet: Prosjektdirektør Erik Antonsen gratulerer Tore Kvåle, Siemens Healthcare AS med kontrakten. Til stede var også (bak fra venstre) Are Kvernmoen, Siemens; Gine E. Støren, prosjektleder Statsbygg; Leif Løkkeberg, utstyrsrådgiver; Olav Heskestad, Siemens og Ellinor F. Bilet, utstyrsrådgiver. Foto: Statsbygg
Statsbygg og Siemens Healthcare AS har signert en avtale om utstyr til bildediagnostikk av hest og familiedyr på Campus Ås.

Utstyret skal brukes til dyreklinikkene i det nye veterinærbygget som er under oppføring for NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet).

Kontrakten med Siemens til en verdi av 15 million kroner (inkl. mva.) er den første kontrakten som skal inngås med ulike utstyrsleverandører fremover. Til sammen skal det kjøpes utstyr for rundt 700 millioner kroner, en prosess som vil pågå over flere år.

Når veterinærbygget står ferdig vil det være på rundt 63 000 kvadratmeter, og vil romme både Veterinærhøgskolen og Veterinærinstituttet. Statsbygg skal oppføre rundt 74 800 kvadratmeter med nybygg på Campus Ås. Innflytting er planlagt til august 2019.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår