Fortsatt godt salg av nye boliger

 
Fortsatt godt salg av nye boligerBildet: Igangsettingen av nye boliger gikk ned med 42 % i februar, sammenlignet med samme måned i fjor. (Foto: Bjørn Laberg)
- De siste 12 månedene er det solgt 30 966 boliger. Dette er det høyeste nivået på mange år sier Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

Det er leilighetsmarkedet som står for den positive salgtendensen med en økning fra fjoråret på 12 %, mens salg av eneboliger og småhus går tilbake med henholdsvis 4 % og 16 %.

Igangsettingen av nye boliger gikk ned med 42 % i februar sammenlignet med samme måned i fjor. For de to første månedene har vi en igangsettingsnedgang på 20 %.

- Nedgangen skyldes at vi registrerte en rekordhøy igangsetting i desember samt at igangsettingen i februar 2015 lå på et høyt nivå, sier Jæger.

– Vi ser ingen dramatikk i disse tallene. Igangsettingen de siste 12 måneder sammenlignet med de foregående 12 månedene viser en vekst på 11 %. Et godt salg lover bra for igangsettingen fremover avslutter Per Jæger, administrerende direktør i Boligprodusentenes Forening.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår