Fra Byggmesteran til Lag Entreprenør

 
Fra Byggmesteran til Lag Entreprenør
17 år etter at Byggmesteran ble etablert, endrer firmaet navn til Lag Entreprenør.

– Det nye navnet er langt fra tilfeldig valgt, sier Lars Petter Sjøvold, som er daglig leder. 

– Navnet forteller mer om hvem vi er og understreker det vi allerede står for: Vi er et lag som jobber sammen, deler de samme verdiene og strekker oss mot felles mål. 

Stein på stein
Da Egil og Liv Grande og Torbjørn Leirset etablerte Byggmesteran i 2004, var de 10 ansatte, og de fleste oppdragene var på Innherred. Det varte ikke lenge. Gode skussmål og fornøyde kunder gjorde at Byggmesteran ble en stadig mer betydelig aktør, både på Innherred og regionalt. Etter hvert tok de også oppdrag over hele landet. 

– Byggmesteran bygde en solid grunnmur for det Lag er i dag; en regional totalentreprenør med 75 ansatte, sier Sjøvold. – Vi har stor respekt for de verdiene og tradisjonene firmaet har stått for i alle år, og tar med oss det inn i framtiden. 

Ett lag
Selv om Byggmesteran er historie, vil signalbyggene Byggmesteran står bak prege Innherred og Midt-Norge i mange år; Alt fra barnehager, skoler og boligkompleks til omsorgsboliger og næringsbygg. 

Nå skal Lag Entreprenør utvikles videre sammen med ansatte, samarbeidspartnere og kunder. Samtidig som Lag sikter mot nye, store totalentrepriser, er oppdragene for privatpersoner minst like viktig.

–  Nå skal vi fortsette jobben med å realisere drømmene til kundene våre, sier Sjøvold. 

–  Det ser vi frem til!

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår