Fronter «Buildings as a Grid» på Eliaden

 
Fronter «Buildings as a Grid» på EliadenFoto av energistyringsselskapet Eaton sin utstilling fra Eliaden 2019.
Eaton vil på Eliaden 2022 presentere sin «Buildings as a Grid»-satsning – et initiativ som handler om å knytte bygg tettere sammen med strømnett og optimalisere egen energiproduksjon og styring.

Eliaden 2022 arrangeres 31. mai til 2. juni på en av Norges største fagmesser, Nova Spektrum i Lillestrøm.

En av fagmessens største utstillere, energistyringsselskapet Eaton, vil på sin stand fortelle om og demonstrere sin ambisiøse «Buildings as a Grid»-satsning, som består av tjenester, programvare og maskinvare som legger til rette for innovativ energistyring i bygg.

  • Building as a Grid-satsningen er en helthetlig tilnærming for å hjelpe eiere av bygg med å ta i bruk fremtidsrettede energiløsninger og systemer. Fremover vil bygg i enda større grad gå fra å kun hente energi fra nettet, til å bli viktige energiprodusenter som kan støtte og samhandle med strømnettet. Vår lagring- og styringsteknologi har en nøkkelrolle i denne utviklingen, som både kan redusere behovet for investeringer i kraftnettet, motivere til mer fornybarproduksjon og bidra til å styrke nettets robusthet, sier Jon Helsingeng, som leder Eaton i Norge.
  • Vi gleder oss til å treffe nye og kjente i bransjen igjen, og fortelle mer om vår nyeste teknologi og mulighetene det skaper for elektrobransjen, avslutter Helsingeng.

I tillegg til å ha fokus på fremtidsrettet energistyring i bygg, vil Eaton fortelle og vise hvordan trådløs smarthusteknologi brukes i grunninstallasjoner i nye boliger, samt el-sikkerhetsløsninger som nye boligskap, UPSer og nødlys.

Illustrasjon: Building as a Grid satsning fra Eaton.

På standen vil det være konkurranser med flotte premier, mat og drikke.

Eaton har stand D02-11.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave