Garantert pallplass i Ungdoms-OL

 
Garantert pallplass i Ungdoms-OL
Seierspallene som skal brukes under Ungdoms-OL er signert Moelven. Moelven er også sponsor av arrangementet.

– Vi er stolte av å kunne være med å bidra til ungdoms-OL. Vi tror det blir et flott arrangement, og det er ekstra gøy at alle vinnerne kommer til å stå på seierspaller produsert av Moelven Limtre, sier tidligere administrerende direktør i Moelven Limtre, nå senior-rådgiver, Åge Holmestad.

– Moelven Limtre og OL på Lillehammer har dessuten en lang historie sammen. Limtredragerne som er benyttet i Vikingskipet og Håkons Hall, bidro til å skape og utvikle Moelven Limtre til det selskapet det er i dag. Det er derfor ekstra moro å vi nå kan få være med å skape og utvikle noe tilbake gjennom ungdoms-OL.

Utvikling viktigst

I tillegg til seierspallene, er Moelven en av sponsorene til arrangementet. 

– Vi er veldig glade for å kunne bidra under Ungdoms-OL. De har i sitt program et stort fokus på utvikling av utøverne gjennom «Learn and share»- programmet. Det er vel så viktig som konkurransene og vinnerne i seg selv. Det er i ung alder verdier og utvikling skapes, og vi er glade for å være med på å bidra til det, sier merkevareansvarlig Torgeir Berg.

– Ungdoms-OL er stolte av å ha Moelven med på OL-laget. Vi synes det er stas at medaljevinnerne kan ta imot hederen på en seierspall som er laget i lokalmiljøet til lekene. Selv om lekene handler vel så mye om kultur og læring for utøverne, er det jo idrettskonkurransene som er selve bærebjelken i arrangementet, og da passer det jo perfekt at det er Moelven som har laget seierspallene, sier Magne Vikøren, kommunikasjonsdirektør i Lillehammer 2016.

 

Fakta om Ungdoms-OL:

–        Utøverne er i alderen 15-18 år, kommer fra 70 nasjoner og skal konkurrere i 70 medaljeøvelser.

–        Foruten idrettskonkurransene, skal utøverne ta del i et omfattende kultur- og læringsprogram.

–        Alt i regi av Lillehammer 2016, bortsett fra åpningsseremonien er gratis.

–        200 kulturopplevelser står på programmet, med blant annet artister som Aurora, Nico & Vinz, Kvelertak, Madcon og Matoma.

–        Lillehammer 2016 sendes på NRK.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår