Garda Sikring styrker sin serviceavdeling

 
Garda Sikring styrker sin serviceavdelingHeidi Elvestad
Heidi Elvestad er ny servicekoordinator hos Anleggsikring

Garda Sikring merker en stigende aktivitet i markedet, med bl.a. stor etterspørsel etter service og tjenester på mobile produkter. Med stadig flere produkter som kjøreporter og rotasjonsgrinder ute hos våre kunder, har det derfor blitt behov for å styrke vår serviceavdeling. Heidi Elvestad er ansatt som servicekoordinator i Anleggsikring, og vil være bindeleddet mellom våre serviceteknikere og kunder. En viktig stilling for å kunne gi våre kunder forutsigbar drift og raskt løse utfordringer som oppstår.

Heidi har erfaring fra sikkerhetsbransjen siden 2011, og har de siste 7 årene jobbet i Stanley Security. Hun kommer fra stilling som driftsleder i teknikkavdelingen i Oslo/Viken, med mye koordinering og planlegging av service og installasjonsjobber. Heidi innehar solid kunnskap og erfaring som vil komme både Garda Sikring og våre kunder til gode.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår