Geotekniker

 
Geotekniker
Søknadsfrist: 23.11.2021
Sted: Oslo/Trondheim/Bergen/Stavanger - Infrastructure
Tittel: Geotekniker

Er du geotekniker med erfaring fra entreprenør, byggherre eller rådgiver? Vil du være med å prege utviklingen av geoteknikk i COWI? Vi skaper løsningene bak fremtidens bærekraftige samfunn, og søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap og som tør ta på seg nye utfordringer og ansvar. Er du klar for nye utfordringer?  

BLI EN DEL AV VÅRT GEOFAGLIGE MILJØ 
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med en sterk posisjon innen de klassiske ingeniørfag. COWI fortsetter å vokse innen områdene geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser, og fagmiljøet omfatter i dag mer enn 200 medarbeidere internasjonalt og ca. 50 medarbeidere i Norge. Vårt fagmiljø jobber på prosjekter på tvers av hele COWI og har et solid faglig nettverk både i og utenfor Norge.

Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra geotekniske og geofysiske undersøkelser, datarapportering og prosjektering, til uavhengig geoteknisk kontroll. Blant annet jobber vi på prestisjeprosjekter som Fornebubanen, Sykehuset Nordmøre og Romsdal, Rv.4 Roa-Gran og E39 Stord-Os.

Som geotekniker i COWI får du jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter.

Til daglig vil oppgavene dine i hovedsak omfatte:

 • Planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser
 • Geoteknisk rådgivning og prosjektering
 • Beskrivelse og oppfølging av geoteknisk arbeid på byggeplass
 • Kompetansedeling gjennom faglig veiledning, sparring og kvalitetssikring 
 • Bidra til videreutvikling av seksjonen og fagområdet  

 
I COWI har vi et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder innen eget firma, og med egen feltavdeling og stort spenn i prosjektene - både hva gjelder størrelse, kompleksitet og faglig innhold - får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med dyktige kolleger. 
 
DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
COWI er på jakt etter deg som tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. 

DIN NYSGJERRIGHET OG FERDIGHETER ER NØKKELEN TIL VÅR SUKSESS.
Vi ser etter en som jobber godt selvstendig, men som også har gode samarbeidsevner. Du er resultatorientert, har fokus på høy kvalitet og er faglig engasjert. Vi leter etter deg som har:

 • Sivilingeniør/mastergrad innen geoteknikk
 • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring
 • God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig
 • Faglig nysgjerrighet og ønske om utvikling
   

INTERESSERT?
Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende. 
Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:
 

Oddny Jørgensen
Seksjonsleder
Tlf: +47 913 80 302

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår