Gir industribedrifter mer vind i seilene

 
Gir industribedrifter mer vind i seileneBildet: – Det er stor rift etter disse kostnadsbesparende og effektive løsninger, kommenterer salgssjef Jordi Somers hos Würth Industri Norge AS.
- Hvis du fokuserer på bedriftens kjerneområde, og lar oss ta hånd om forbruksmateriell og festemidler, kan vi love at du vil merke lønnsomme endringer i produksjonsflyten, forteller salgssjef Jordi Somers hos Würth Industri Norge AS.

Han er trygg på at overgangen til en av Würth Industri Norge AS sine velprøvde RFID-Kanban løsninger vil gi norske industribedrifter mer vind i seilene.

Solid start
Det siste året er fem store kontrakter signert og RFID Kanban-systemer satt i drift hos veletablerte norske industribedrifter.
- Norsk produserende industri omfavner RFID-Kanban-systemet til Würth Industri Norge. Våre RFID Kanban-kunder opplever problemfrie automatiserte bestillingsrutiner med presis levering av riktig produkt, til rett tid, riktig mengde, på rett sted i riktig kvalitet til riktig pris. Det er så enkelt at det grenser opp mot å være genialt, sier Somers.

Ute hos kunden står en veggreol med plastkasser. Hver og en av disse har forskjellig produksjonskritisk innhold samt en RFID radiobrikke. Så snart en kassen er tom, så kommer den ekstra kassen frem klar til bruk med sitt innhold. Den tomme enheten plasseres på toppen av reolen, radiosignalet avleses automatisk og bestilling av ny kasse med innhold er gjort. Det kan knapt bli enklere. Besparelsen er enorm sett i forhold til gammeldagse bestillingsrutiner med oppfølging av kanskje så mye som 30-40 ulike leverandører. Erfaringer fra kunder viser fra  30 til 60 % reduksjon i prosesskostnadene  for innkjøp og logistikk .

SE VIDEO

Varige kostnadsreduksjoner
Det er gjerne i utfordrende tider at Lean produksjon trekkes frem i lyset. Og Somers kan si seg enig i at det skjer mer når markeder er i endring og bedrifter skal gjennom prosesser som gjerne innebærer kostnadsbesparende tiltak.
- Da er det viktig å gjøre tiltakene slik at de ikke bare sparer penger der og da, man kan gjerne tenke langsiktig å få en løsning som vil være både god, varig og bidra til å senke kostnader,  gi høyere inntekter og besparelser over tid.

Klar til aksjon
Når penger skal spares har Würth Industri Norge gode kort på hånden.
- Innovative, modulære innkjøps- og logistikk-konsepter som skreddersys den enkelte kundes utfordring og hans behov sørger for skalerbarhet i henhold til markedssvingninger samt frigjøring av human kapital, cash og dermed styrking av bunnlinjen, forteller Somers.
Han legger til at med Würth, den ledende aktøren i industrien, og med de økonomiske og faglige muskler man har, får kundene en risikofri løsning for automatisert håndtering av sine behov for festemidler og forbruksmateriell.

Automatisk påfyll
Selskapets velprøvde RFID-KanBan-løsninger, med utleie av containere som er ferdig innredet og fylt med avtalt, står for eksempel hos en rekke kunder i byggebransjen. Hver eneste boks inneholder spesifikke byggevarer, samt den omtalte RFID-brikken som sender melding til Würth Industri Norge når det er tomt. Da kommer Würth og fyller opp.

Viktig del av en global gigant

Würth Industri Norge AS er et frittstående selskap i Würth Gruppen som totalt omsetter for 10 mrd. EUR. Selskapet er en sterk partner i markedet for festeelement, teknikk og C-parts. Kundene finnes primært i produksjons-, offshore og byggeindustrien. Virksomheten har en omsetning på ca. 160 mill. NOK årlig, og beskjeftiger 43 personer. Hovedkontoret er lokalisert på Dokka, med avdelingskontor på Bryne og salgskontorer i Bergen, Ålesund og Kristiansand.

Würth Industri Norge AS sin kjernevirksomhet:

• Spesielle festemidler med sporbarhet, sertifikater og annen dokumentasjon.
• Skalerbare og skreddersydde logistikk og innkjøps løsninger for industri kunder.
• Produkt sortiment for industri med mer enn 1 000 000 produkter tilgjengelig.
• Prosess og leveringssikkerhet.
• Leveringsmulighet til prosjekter world wide.
• Løpende  fokus på optimalisering gjennom prosess forbedring.

En global gigant
Würth Industrie Service er et internasjonalt selskap bygget på vekst og innovasjon. Vår trang til innovasjon, gleden av å implementere og konsekvensene av å etablere standardiserte prosesser i verdikjeden – er hva Würth Industrie Service står for.
• Würth Industri Services GmbH  etablert I 1999 – datterselskap I Würth Groupe, 63 000 ansatte. Omsetning 10 mrd. EUR
• Würth Industri Norge AS ble etablert i  2014 – tidligere Arvid Nilsson Industri Norge AS
• Würth Industri Services GmbH   har 4000 systemkunder world wide

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår