Gjør endringer i konsernledelsen

 
Gjør endringer i konsernledelsenDen nye konsernledelsen vil, i tillegg til administrerende direktør Jørgen Evensen, bestå av økonomidirektør Karianne Børresen Moksnes, Peter Sandrup, Mattias Gustafson, Stein Erik Pedersen (ny) og Ole-Bjørn Bakke (ny). (Foto: Betonmast).
Betonmast foretar endringer i konsernledelsen. - Vi justerer litt på laget for å best mulig utnytte vår samlede kompetanse, sier administrerende direktør i Betonmast, Jørgen Evensen

Målet er å komme enda tettere på prosjektene, og å understøtte konsernets to hovedmål: Trygt Hjem og bedret lønnsomhet, sier administrerende direktør Jørgen Evensen i en nyhetsmelding fra selskapet.

– Vi spisser ledergruppen i Betonmast med mål om å komme enda tettere på prosjektene våre og der verdiskapningen finner sted. Stein Erik og Ole-Bjørn har lang fartstid som ledere av to av våre største og mest lønnsomme selskaper, og vil tilføre verdifull operativ erfaring og kompetanse til konsernledelsen, sier han.

Stein Erik Pedersen kommer fra stillingen som daglig leder i Betonmast Romerike, mens Ole-Bjørn Bakke er daglig leder i Betonmast Oslo. Bakke vil fortsette i rollen som daglig leder i tillegg til å sitte i konsernledelsen. Mattias Gustafson er VD for Betonmast Sverige i tillegg til å sitte i konsernledelsen.

Fire nye daglig ledere

Betonmast omfatter i dag 17 selskaper lokalisert i de største markedene i Norge og Sverige. Samtidig med endringene i konsernledelsen, foretar selskapet interne omrokkeringer i fire av selskapene.

Teknisk sjef Svein Rennan i Betonmast Romerike overtar rollen som daglig leder etter Stein Erik Pedersen, som trer inn i konsernledelsen 1. februar. Rennan, som har vært i Betonmast i 10 år, tiltrer sin nye stilling 1. februar.

Frode Antonsen overtar som daglig leder av Betonmast Telemark. Antonsen har nå flyttet hjem til Risør og har fra tidligere lang fartstid som leder av entreprenørvirksomhet i Telemark.

Frode Antonsen kommer fra stillingen som daglig leder av Betonmast Boligbygg. Han tiltrer sin nye stilling 15. februar. Dagens leder av Betonmast Telemark, Per-Erik Skoglund, går over i stillingen som teknisk sjef.

Svend-Harald Maalen overtar som daglig leder av Betonmast Boligbygg etter Frode Antonsen. Maalen er i dag konserndirektør med ansvar for en rekke selskaper, deriblant Betonmast Boligbygg, og kjenner dermed virksomheten svært godt. Svend-Harald Maalen tiltrer sin nye stilling 15. februar.

Magnus Attemalm blir ny daglig leder for Betonmast Göteborg. Attemalm var med å starte opp Betonmast Göteborg i 2014, og kommer fra stillingen som prosjektsjef på Kungsbacka badhus og Volvo Penta. Magnus Attemalm tiltrer sin nye stilling 1. februar. Han overtar rollen etter Mattias Gustafson, som vil fokusere sitt arbeid på å lede den svenske virksomheten, i tillegg til å sitte i konsernledelsen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår