Glaseksperten satser i Norge

 
Glaseksperten satser i NorgeBildet: I en lenger periode har glassprodusenten Glaseksperten hatt vind i seilene i Norge med flere store prosjekter, som blant annet omfatter 260 glassløsninger til det luksuriøse boligbygget i Mandal, Piren Mandal.
Danske Glaseksperten satser målrettet mot det norske byggemarkedet. Bedriften ansetter nå en area sales manager, Svein Jørgensen, som vil være ansvarlig for det norske salget.

– Med ansettelsen av Svein Jørgensen som ny area sales manager, øker vi fokuset på eksport til Norge og styrker området slik at vi kan utnytte momentumet vi har. Han har allerede en stor og spesialisert kunnskap om glas da han i mange år har vært involvert i salg av glass på NSG Pikington og Vikeså Glassindustri. I tillegg har han et inngående kjennskap til Norge som marked og et stort nettverk som han kan trekke på. Han er derfor nesten skreddersydd til stillingen, og vi setter stor pris på å ha ham med på laget, sier selskapets eksportsjef, Siggi Strandeng i en pressemelding.

I Sør-Norge er det nettopp oppført 24 splitter nye luksusleiligheter med sjøutsikt og med en sentral beliggenhet i forhold til byen. Prosjektet heter Piren Mandal og er et av Glasekspertens siste prosjekter i nabolandet i nord. Her har den danske glassprodusenten levert hele 260 stykker glass med den spesielle lamineringsfolien Saflex Structural, som er ekstra sterk. Den opprettholder beskyttelsesfunksjonen og reduserer dermed risikoen for nedfall.

Glassene, med et samlet areal på 322 kvadratmeter, har blitt brukt til bygningens glassvern rundt bygningens takterrasser og balkonger, og ifølge Strandeng vil flere lignende norske prosjekter forhåpentligvis være på vei snart.

– Vi har den siste tiden opplevd en økende interesse fra det norske markedet, og vi håper og tror at dette er en utvikling vi vil se enda mer i fremtiden. Det er spesielt høyprofilerte prosjekter med flere etasjer, utsikt og takterrasse som er etterspurt, og vi leverer derfor mange glassvern, som både kan skape utsikt og som skjermer for vinden på de mange balkongene og terrassene, sier Siggi Strandeng.

Bildet: Glassene, med et samlet areal på 322 kvadratmeter, har blitt brukt til bygningens glassvern rundt bygningens takterrasser og balkonger.

Den nye mannen i Norge er også fornøyd med å kunne prøve seg på salg i det danske selskapet og gleder seg til de kommende oppgavene:

– Glaseksperten er et dynamisk selskap med mange muligheter og god driv, og jeg er derfor stolt over å være en del av teamet. Jeg får god mulighet til å bruke mine ferdigheter innen både glass og salg, noe som er en klar fordel, og det blir spennende å prøve salg og eksport på tvers av landegrenser. Jeg gleder meg derfor til mange spennende prosjekter, sier area sales manager, Svein Jørgensen avslutningsvis i pressemeldingen.

Om Piren Mandal-prosjektet:

Byggherre: BRG Gruppen
Arkitekt: SMS Arkitekter AS
Totalentreprenør: BRG Entreprenør
Glassleverandør: Glaseksperten

Om Glaseksperten A/S:

 Glaseksperten A/S er en dansk produsent av glass til boliger, firmaer og offentlige bygninger med hovedkontor og 20.000 m2 produksjon i Hjørring. Selskapet har 230 ansatte og mer enn 30 års erfaring med å levere glass både i Danmark og på eksportmarkedene. Glaseksperten tilbyr fleksibel og rask levering av kvalitetsglass innen f.eks. glass for innendørs og utendørs bruk, med blant annet løsninger innen print, lyd, brann- og personsikkerhet.

Les mer på glaseksperten.dk

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår