Godkjenner Bonava-villa i etablert villastrøk

 
Godkjenner Bonava-villa i etablert villastrøkBildet: Villa Sætervegen ligger, som navnet tilsier, i Sætervegen i Bergen
Villa Sætervegen i Bergen gjør comeback. Først ble det gitt avslag på første forslag, men nå har Bonava fått et positivt vedtak på nytt prosjektforslag av byråden i Bergen.

Villaen blir på mange måter et unikt prosjekt fra utvikleren som vanligvis utvikler prosjekter i langt større skala.

Nytt leilighetshus i etablert villaområde

Villa Sætervegen ligger, som navnet tilsier, i Sætervegen i Bergen. I motsetning til de fleste av Bonavas prosjekter som er leilighetsbygg med over 50 enheter, er dette et lite prosjekt. Prosjektet Bonava har planlagt består av åtte gjennomgående leiligheter fra 45 til 120 kvm. Leilighetene vil ligge sørvendt og får dermed gode solforhold. I tillegg til felles hage er det planlagt med en romslig felles takterrasse. Bybanen er kun et minutts gange unna leilighetene. 

Godkjent og klart

Villa Sætervegen ble stoppet av byrådet i Bergen i fjor, men nå er saken åpnet igjen til fordel for Bonava.
- Prosjektet, Villa Sætervegen var planlagt i henhold til både reguleringsplan og kommunens arealplan. Sånn sett var det litt overraskende at det ble gitt et avslag i første omgang. Vi har imidlertid stor forståelse for at dette har vært en komplisert byggesak med mange berørte parter. Vi ser kun fremover og gleder oss til å bygge et nytt, godt nabolag og flotte boliger på denne tomten, sier utviklingssjef i Bonava, Jørgen Madsen, i en pressemelding.

Kan bli salgsstart etter sommerferien

- Med bakgrunn i tidligere avslag besluttet Bonava å skrinlegge prosjektet. Nå som myndighetene har snudd saken til et positivt vedtak, vil vi ta opp igjen planene og se på mulighetene for å komme i gang med prosjektet. Går resten av prosessen slik vi håper, er det realistisk å starte salget til høsten 2021 og bygging rundt nyttår /utpå nyåret 2022, sier Jørgen Madsen avslutningsvis.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår