Goodtech bygger Hindås vannverk

 
Goodtech bygger Hindås vannverkBildet: Det kommunale selskapet Härryda Vatten och Avfall AB produserer drikkevann til innbyggerne i kommunen og vil med dette prosjektet sikre fremtidig vannforsyning og skape ytterligere redundans i forsyningssystemet.
Goodtech Environmental Solutions på Åland har vunnet maskin- og prosesskontrakten for Hindås nye vannverk i Härryda kommune utenfor Göteborg.

Peab er oppdragsgiver.

Det kommunale selskapet Härryda Vatten och Avfall AB produserer drikkevann til innbyggerne i kommunen og vil med dette prosjektet sikre fremtidig vannforsyning og skape ytterligere redundans i forsyningssystemet. Det nye vannverket vil forsyne 75 l/s drikkevann av høy kvalitet.

Kontraktsverdien for Goodtech er i overkant av SEK 50 millioner, og prosjektet forventes ferdigstilt innen utgangen av 2023.

– Vi ser frem til sammen med Goodtech å utvikle vårt samarbeid i et viktig prosjekt der vi sammen med Härryda Vatten och Avfall AB sikrer fremtidens vannforsyning, sier Berth Larsson, regionsjef Peab Anläggning, i en pressemelding.

– Det er gledelig at Peab nok en gang har valgt Goodtech som partner for et større komplekst VA-prosjekt i det svenske markedet, og at vi har mulighet til å videreutvikle vårt gode og konstruktive samarbeid. Vi ser frem til et nytt interessant prosjekt der Goodtech, med sin erfaring og kunnskap kan bidra til å sikre tilgjengeligheten av den viktigste ressursen vi har, rent drikkevann, sier Robert Karlsson, Goodtechs regionsdirektør på Åland.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår