Gottlieb Paludan Architects etablerer seg i Norge

 
Gottlieb Paludan Architects etablerer seg i NorgeGottlieb Paludan Architects har nylig vunnet store kontrakter, blant annet stasjonsprosjektene Skøyen (bildet) og Vækerø på den nye Fornebubanen.
Arkitektselskapet Gottlieb Paludan Architects gjør nå sin inntreden i det norske markedet gjennom at de overtar tegn_3.

Begge selskapene er eid av ÅF Pöyry AB og vil drives under merkevaren Gottlieb Paludan Architects.

Gottlieb Paludan Architects har etablert et godt omdømme i det norske markedet og har nylig vunnet store kontrakter, blant annet stasjonsprosjektene Skøyen og Vækerø på den nye Fornebubanen. Sammenslåingen av Gottlieb Paludan Architects og tegn_3 innebærer en strategisk spissing og omorganisering av tegn_3 sin nåværende virksomhet til å fokusere på tre områder. Dette er Plan og Urbanisme, Utvikling & Analyse og Integrert Design hvor tverrfaglige team bestående av eksempelvis arkitekter, ingeniører og sluttbrukere jobber sammen i prosjekter med høy kompleksitet.

tegn_3 har i de siste årene etablert en tydelig profil knyttet til planlegging og urbane rom, strategisk arbeidsplassutvikling og gode læringsarenaer. Selskapet har også markert seg i flere komplekse, tidligfaseoppdrag med nasjonal interesse. Dette gjelder for eksempel arbeidet med strategisk arbeidsplassutforming for Nytt regjeringskvartal, og campusutvikling for NTNU.

- Sammenslåingen av Gottlieb Paludan Architects og tegn_3 vil skape en ny, sterk skandinavisk arkitekt- og designvirksomhet. Vi gleder oss til samarbeidet med våre nye, norske kolleger i Oslo og Trondheim, forteller en engasjert Kristian Hagemann, adm. dir. hos Gottlieb Paludan Architects, i en pressemelding.

Med sammenslåingen av tegn_3 og Gottlieb Paludan Architects vil den nye virksomhetens tjenestetilbud i Norge også omfatte urbanisme, arkitektur- og landskapsløsninger, transport & mobilitet, energi & industri, samt næringsbygg og offentlige formålsbygg. Samlet vil Gottlieb Paludan Architects og ÅF Pöyry tilby kundene i Norge integrerte løsninger på komplekse multidisiplinære oppgaver som kombinerer prosjektutvikling og prosjektledelse, arkitekts- landskaps- design-, ingeniør- og digitale tjenester.

Den formelle overtakelsen vil skje i løpet av 2019. Selskapet vil styres av ledelsen i Danmark inntil ny leder i Norge er på plass. Begge selskapene er en del av forretningsområdet Architecture & Design i ÅF Pöyry AB og kjenner hverandre fra samarbeid på flere felles prosjekter.

Om ÅF Pöyry:

ÅF Pöyry er et ledende konsern innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 16.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider ÅF Pöyry for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Om Gottlieb Paludan Architects og Architecture & Design i ÅF Pöyry:

Gottlieb Paludan Architects er en av Danmarks store arkitektvirksomheter og selskapet arbeider med å forene arkitektur, infrastruktur og hverdagsliv innen forretningsområdene mobilitet og transport, energi og industri samt næringsbygg og offentlige formålsbygg. Virksomheten har kontor i København, hvor det arbeider 90 arkitekter og landskapsarkitekter. Forretningsområdet er bygd opp av en rekke selvstendige merkevarer og spesialistenheter, som alle er ledende aktører innen sitt felt med kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Storbritannia.
I dag består forretningsområdet av Gottlieb Paludan Architects, Koncept TM, sandellsandberg, ÅF Lighting og ÅF Sound & Vibrations.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår