Hallmaker fikk Bunnpris-prosjekt

 
Hallmaker fikk Bunnpris-prosjektBildet: Den planlagte Bunnprisbutikken på Bogøy skal bli på rundt 1000 kvm, og byggestart er satt til mai.
Nylig signerte Bunnpris en ny kontrakt med hallprodusent Hallmaker AS. En stor, ny Bunnprisbutikk skal bygges på Bogøy. Butikken skal bli på rundt 1000 kvm og byggestart er satt til mai.

- Dette er et prosjekt vi gleder oss til. Dette blir et flott bygg med god størrelse, sier Morten Solø i Hallmaker, i en pressemelding.

Den nye butikken vil stå ferdig tidlig 2022. Dette vil være et langt mer moderne næringsbygg enn hva Bogøy-væringene er vant til å se på Bogøy. 

- Ikke bare vil det være mye større enn eksisterende bygg, Bunnpris vil nå kunne tilby kundene sine en langt mer moderne dagligvareforretning enn hva de har i dag, sier Solø.

Hallmaker er en av verdens fremste produsenter av miljøvennlige stålhaller og næringsbygg i stål. I mer enn 30 år har de levert stålhaller til all slags bruk. Hovedkontoret ligger på Lysaker, og de har produksjon i Polen, USA, England og Sverige. Som eneste norske aktør i sitt segment bruker Hallmaker arkitekter når de leverer designhaller. Hallmaker har salgskontor Lysaker, Sandnes, Verdal, Bodø og Harstad.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår