Hallmaker satte opp ny fotballhall i Oslo

 
Hallmaker satte opp ny fotballhall i OsloBildet: Greihallen, som har inngått et samarbeid med OBOS, heter nå OBOS-hallen. Hallen er bestilt av fotballklubben SF Grei, som er en fotballklubb som i all hovedsak drives av frivillighet.
Hallmaker har levert en ny fotballhall hos SF Grei i Oslo. De første spadetakene ble gjort 23. juni 2020. 350 dager etter ble hallen overlevert til fotballklubben. Offisiell åpning var 23.september.

Det er nå mange barn og unge som kan glede seg over den nye kunstgressbanen på Rødvedt i Groruddalen. Med en total størrelse på 4050 kvadratmeter, og en spilleflate på 60x40 meter, er det nok av boltreplass for aktive barn. Hallen har også garderober, møterom, kafeteria/kiosk, teknisk rom og lager. 

- Dette har vært en spennende og morsom prosess. Resultatet har blitt en utrolig flott hall, sier Jan Wagenius i Hallmaker. 

Greihallen, som har inngått et samarbeid med OBOS, heter nå OBOS-hallen. Hallen er bestilt av fotballklubben SF Grei, som er en fotballklubb som i all hovedsak drives av frivillighet. Obos-hallen er Oslos 3. fotballhall. 

- Vi er veldig stolte av hallen vi har levert hos Grei, sier administrerende direktør i Hallmaker, Trine Dragnes. - Vi håper hallen vil være med på å spre idrettsglede i mange år fremover. 

I OBOS-hallen er det barn og unge som vil ha hovedprioritet. Hallen er Oslos eneste klubb-eide fotballhall og vil bli et fantastisk løft for barnefotballen i Groruddalen. 

- Vi ønsker å bidra til at tilbudet kan nå flest mulig gjennom en rekke inkluderende aktiviteter. I tillegg til å fylle den nye hallen med arrangementer gjennom vintersesongen – som cuper, vinterserier og fotballskoler – vil det også være et tilbud til den uorganiserte fotballen hvor barn og unge kan møte opp for å spille. Vi vil bidra til at hallen skal være en hyggelig og pulserende møteplass, sier sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS i en pressemelding. 

Om Hallmaker: Hallmaker er totalentreprenør innen stålbygg, med kontorer i Porsgrunn, Verdal, Harstad og hovedkontor på Lysaker. Bedriften prosjekterer, bygger og leverer nøkkelferdig prosjekter i hele landet. 

Bildet: Med en total størrelse på 4050 kvadratmeter, og en spilleflate på 60x40 meter, er det nok av boltreplass for aktive barn.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår