Han er ny salgsdirektør i Jackon Bygg Norge

 
Han er ny salgsdirektør i Jackon Bygg NorgeSalgsdirektør i Jackon Bygg Norge: Trond Johannessen.
Trond Johannessen er ny Salgsdirektør i Jackon Bygg Norge fra 1. april. Han overtar etter Jan-Erik Engebretsen som har gitt seg etter 8 år i selskapet.

Johannessen har nærmere 30 års erfaring fra aktivt salg i byggebransjen. Mange kjenner ham allerede fra Jackon-systemet, først som Distriktssjef for Innlandet, de siste 6 årene som salgssjef for Bygg Norge.

- Jeg er både ydmyk og stolt over tilliten. Jackon har en lang historie med positiv utvikling, ambisjoner for framtiden og investering i egne medarbeidere. Jeg ser frem til å følge opp salgsstrategien, bidra til sterke salgstall og god kundeoppfølging av Jackon i Norge, sier Trond Johannessen.

Fokus på kompetanseheving og systemprodukter

Trond innehar rollen som operativ leder av markedsavdelingen i Bygg Norge, og har høyt fokus på videreutvikling av markedet for byggprodukter av EPS og XPS, med spesielt sikte på systemprodukter og kompetanseheving i bransjen.

- Vi har en stigende etterspørsel etter våre systemløsninger som Thermomur og ringmur. Vi opplever også at interessen for kompetanseheving er stor. På trappene har vi flere produktlanseringer og i juni inviterer vi til Fagdag ved vårt kompetansesenter i Fredrikstad, tilføyer Johannessen.

Torben Nielsen, administrerende Direktør i Jackon Skandinavia, er svært fornøyd med å få Johannessen som sin nye Salgsdirektør.

- Med Trond har vi en engasjert Salgsdirektør med fokus på gode kundeopplevelser, sterk faglig kompetanse og lang erfaring fra bransjen. Gjennom sine år i Jackon kjenner han produktene, kundene og selskapet godt allerede. Det er en fordel, avslutter Nielsen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave