- Håper på et hjertelig gjensyn

 
- Håper på et hjertelig gjensynBildet: Linn Bad har tatt det beste fra to verdener og designet «Emma» i svart matt med innslag av eik.
BYGG REIS DEG 2021: - Vi håper på et hjertelig gjensyn med eksisterende kunder, andre leverandører og ikke minst nye, potensielle kunder og relasjoner.

- Det skal virkelig bli godt å prate fag ansikt til ansikt og ikke bare via Teams, sier Linn Grønningen, markedssjef i Linn Bad.

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Linn Bad lanserte vår «Emma» i eik og eik / svart i 2021 (bildet). Eik er et materiale som ikke går ut på dato, og i tråd med den økende etterspørselen etter naturmateriale og svart matt, tok Linn Bad det beste fra to verdener og designet «Emma» i svart matt med innslag av eik, sier hun.

- Det har vært en stor suksess, og vi gleder oss veldig til å vise den fram på messa. Ikke minst vårt øvrige sortiment i eik og vår helt nye Corian-produksjon. Linn Bad har gått i samarbeid med en lokal bedrift som tilrettelegger for arbeidslivet, og de tilvirker Corian for oss. Dette gir nye arbeidsplasser, og en mer bærekraftig produksjon, sier Grønningen avslutningsvis.

Bildet: Skuffesystem i "Emma" m/ stikk og lys

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave