Head of Section - Elektro - Bergen

 
Head of Section - Elektro - Bergen
Vil du ha en viktig rolle i utviklingen av våre dyktige elektroingeniører og bidra til å sikre riktig kompetanse på nåværende og fremtidige prosjekter? Vi søker nå etter en engasjert seksjonsleder til vår seksjon for elektroseksjon i Bergen. Er du klar for å ta det neste skrittet i din karriere?

Søknadsfrist: 20 August 2021 - Norway - Sted: Bergen - Buildings

FÅ LEDERANSVAR FOR NOEN AV BERGENS DYKTIGSTE ELEKTROINGENIØRER
Som seksjonsleder i COWI blir dine hovedoppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. I samarbeid med øvrige ledere vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Du vil også ha en nøkkelrolle i utviklingen av strategi for kompetanseutvikling, samt delta i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet, og bidra til kunnskapsdeling mellom seksjonene.

I tillegg vil du jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter - på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse, samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.


Elektroseksjonen i Bergen består av 15 dyktige ingeniører som jobber for offentlige og private kunder, hovedsakelig innen bygg- og anleggsvirksomhet. COWI sine 120 medarbeidere i Bergen flyttet tidligere i år inn i nye moderne lokaler i Vinkelbygget i kronstadparken.  

DU TRIVES MED VARIERTE ARBEIDSOPPGAVER OG ER GOD PÅ Å SETTE SAMMEN TEAM
Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. For å lykkes i rollen må du kunne være klar og tydelig i din kommunikasjon, og trygg på din rolle som leder. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har en høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
  • Du har minimum 5 års arbeidserfaring og god elektrofaglig kompetanse
  • Det er en fordel med lederutdanning og/eller -erfaring, men ikke et krav
  • Du er forretningsforståelse og evne til å skape resultater
  • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne

 

SPØRSMÅL: 

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Bjørn Instanes
Avdelingssjef
Tlf: +47 905 13 603

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår