Hedres med internasjonal bærekraftpris

 
Hedres med internasjonal bærekraftprisZEB-laboratoriet: Et forbildeprosjekt innen nullutslippsbygg. Foto: NTNU Trondheim – Nicola Lolli, SINTEF.
LINK Arkitektur mottar i dag Architizer A+ Award Special Mention i kategorien "Best Sustainable Firm Worldwide". Blant en rekke flotte bidrag og virksomheter fra over 80 land, er LINK plukket ut som en aktør i bransjen som skiller seg ut innenfor målrettet arbeid med miljø og bærekraft.

LINK Arkitektur har en ambisjon om å alltid søke optimal balanse mellom høye miljøambisjoner, økonomisk lønnsomhet og g sosial bærekraft – i alle prosjekter. Selskapet benytter en metode kalt «Impact Architecture» hvor man allerede i tidlig fase avdekker de bærekrafttiltak som vil gi mest effekt for de ressursene man har, og dermed størst mulig bidrag til FNs bærekraftsmål. I prosessen benyttes LINK Kompass, et digitalt dialogverktøy som screener alle muligheter, krav og ønsker fra prosjektets interessenter. Med prosessen og verktøyet er målet alltid å levere høy estetisk arkitekturkvalitet og samtidig søke å oppnå det høyeste potensialet når det gjelder sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft.

Satsningen har resultert i en omfattende portefølje av bærekraftige prosjekter som favner om en rekke nullutslippsbygg, BREEAM Outstanding og DGNB-sertifiserte prosjekter og ikke minst større byutviklingsprosjekter med fokus på sosial inkludering, hvor man har løftet «særskilt utsatte» bydeler til trygge og levende boligområder.

Architizer hedrer i dag LINK Arkitekturs bærekraftarbeid med en A+ Award. Utmerkelsen er en bekreftelse på selskapets målrettede arbeid innen miljø og bærekraft. Architizer er en anerkjent internasjonal organisasjon som bygger nettverk for arkitekter og produsenter gjennom inspirerende faglig innhold, arkitektomtaler og konkurranser. Målet er å øke kompetanse hos arkitekter for å skape prosjekter av høyest mulig kvalitet med bedre bygninger, bedre byer og til syvende og sist en bedre verden.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave