HENT bygger Aker Tech House

 
HENT bygger Aker Tech House
Etter om lag ett år med prosjektutvikling og planlegging er det nå klart for realiseringen av Aker Tech House på Fornebu. Bak prosjektet står Aker Property Group.

Bygget, på omlag 30 000 kvadratmeter, er en videreføring av Aker sine planer for Akerkvartalet og skal huse det ledende internasjonale innovasjons- og teknologimiljøet Aker nå bygger opp innen IT og fornybar energi.

Prosjektet er tegnet og formgitt av det ledende svenske arkitektkontoret Wingårdhs og vil være lett gjenkjennelig med sin inviterende fasade og spektakulære trapp som binder bygget sammen.

- Dette har vært et fantastisk prosjekt å få være med på å utforme og vi gleder oss nå sammen med Aker Property Group til å realisere bygget, sier konserndirektør marked og utvikling i HENT, Knut Alstad i en pressemelding. 

Aker og HENT har også tidligere hatt store samarbeidsprosjekter som i sum er over 200 000 kvadratmeter.

- Vi er glade for at vi nå endelig kan begynne realiseringen av Aker Tech House og derigjennom også videreutviklingen av Akerkvartalet. Vi ser frem til et godt videre samarbeid med fremtidige leietakere, HENT og Bærum kommune, sier CEO i Aker Property Group, Torstein Storækre.

Prosjektet er på over NOK 1 MRD og forventes ferdigstilt sommeren 2023.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår