HENT henter ny sykehuskontrakt

 
HENT henter ny sykehuskontraktBildet: Nylig signerte prosjektdirektør Arnstein Hodne (t.v) på vegne av Helse Sør-Øst RHF og Morten Spakmo, produksjonssjef i HENT, kontrakt om innredningsarbeidene i behandlingsbygget, poliklinikkbygget og servicebygget i nytt sykehus.
Nylig signerte prosjektorganisasjonen for nytt sykehus i Drammen kontrakt med HENT AS for innredningsarbeider til en verdi av ca. 600 millioner kroner.

HENT skal levere innvendige arbeider til behandlingsbygget, poliklinikkbygget og servicebygget i nytt sykehus.

Innvendige arbeider er delt opp i tre entrepriser: En for behandlingsbygget, en for poliklinikk og servicebygg og en for sengebygget. HENT har fått kontrakter for innredningsarbeider på de to første entreprisene. Avtalen for entreprisen til behandlingsbygget har en verdi på ca. 370 millioner kroner inkludert mva. Entreprisen til poliklinikkbygget og servicebygget har en avtaleverdi på ca. 220 millioner kroner. Det pågår også en konkurranse for innredningsarbeider for sengebygget. 

Kontraktene omfatter leveranse av komplette innvendige bygningsmessige arbeider i behandlingsbygget inkludert glassgaten, poliklinikkbygg og servicebygg. Leveransen inkluderer innervegger, innside yttervegger, himlinger, gulvbelegg/ fliser og rekkverk og håndløper i trapper og på gangbroer. Fast inventar er medtatt i egen entreprise. 

– HENT er en erfaren entreprenør med god gjennomføringsevne i store byggeprosjekt, som allerede er godt etablert på byggeplassen. Vi ser frem til videre samarbeid med HENT innenfor et nytt område, sier prosjektdirektør Arnstein Hodne i en pressemelding.

– Vi er både ydmyke og stolte over at Helse Sør-Øst har vist oss denne tilliten. Vi ser virkelig fram mot den kommende samhandlingsfasen og påfølgende produksjonsstart. For oss er dette en bekreftelse på at vi ligger helt i front når det gjelder sykehusbygging, sier produksjonssjef Morten Spakmo i HENT. 

Arbeidene med planlegging og samhandling starter allerede nå. Produksjonsstart er sommeren 2022 med ferdigstillelse i 2024. 

Bildet: Nytt sykehus i Drammen: Illustrasjon: Helse Sør-Øst RHF, Link arkitektur, Ratio arkitekter, Bølgeblikk.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave