HMB bygger 115 leiligheter utenfor Stockholm

 
HMB bygger 115 leiligheter utenfor StockholmBildet: - Sollentuna vokser, og i løpet av de neste ti årene anslås det at det bygges rundt 500 nye boliger hvert år, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen.
AF Gruppens datterselskap HMB har inngått avtale om å bygge 115 leiligheter i et boligprosjekt for OBOS i Sollentuna utenfor Stockholm.

Kontrakten har en verdi på MSEK 270 millioner, eks mva. Planlagt byggestart er mot slutten av 2021, med planlagt innflytting sommeren 2023. Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.

Prosjektet er det første som blir realisert av OBOS Nya Hem i Sverige, som tilbyr boliger på attraktive steder i de tre svenske storbyregionene. Prosjektet vil danne et helt nytt nabolag, inspirert av den moderne hagebyen med en blanding av små og store leiligheter bygget rundt en felles, grønn gårdsplass. Boligene er designet i henhold til Miljöbyggnad Silver.

- Vi gleder oss til å realisere dette prosjektet. Sollentuna er rangert som en av Sveriges beste kommuner å bo i, med nærhet til både grøntområder, vann og Stockholm by. Sollentuna vokser, og i løpet av de neste ti årene anslås det at det bygges rundt 500 nye boliger hvert år, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen, i en pressemelding.

De 115 leilighetene er første byggetrinn i prosjektet, og det inngått opsjon for andre byggetrinn som vil bestå av boliger med byhuskarakter.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår