Höegh Eiendom får nytt styremedlem

 
Höegh Eiendom får nytt styremedlemNYTT STYREMEDLEM: Gunnar Oveland ser frem til å delta i styret i Höegh Eiendom.
Gunnar Oveland trer inn i styret i mai.

Höegh Eiendom har hentet inn Gunnar Oveland som nytt styremedlem. Oveland jobber som prosjektutvikler i AB Invest AS, og tar plass i styrerommet i mai. Han har en master i planfag fra Universitetet i Ålborg og har jobbet med eiendom siden 2000, deriblant 13 år i Aspelin Ramm Eiendom.

– Höegh Eiendom er et solid, familiedrevet selskap som jeg har fulgt med interesse. De leverer god kvalitet, og har ambisiøse miljømål i sine prosjekter. Langsiktig perspektiv skaper også robuste prosjekter som står seg godt over tid, sier Höegh Eiendoms nye styremedlem, Gunnar Oveland.

– For egen del er det inspirerende å få muligheten til å delta i styret i Höegh Eiendom – både med tanke på alt det spennende som skjer i organisasjonen og prosjektene de arbeider med. Utviklingen som skjer i Moss nå blir spesielt interessant å følge, samt byutviklingsprosjektene i Oslo-området, sier Oveland, som håper spesielt å kunne bidra positivt i utviklingsrelaterte spørsmål.

– Viktige egenskaper for oss
Styret i Höegh Eiendom har bred representasjon fra flere viktige fagfelt og miljøer, og består i tillegg til de to største eierne av fagpersoner med både økonomisk, byggteknisk og kreativ kompetanse.

Ifølge styreleder Leif O. Høegh falt valget på Oveland på grunn av hans solide bransjekunnskap og gode samarbeidsevner.

– Vi var opptatte av å få inn en erfaren utvikler innenfor mange områder av eiendom, slik som Gunnar er. Han har jobbet både med næring, hotell og bolig, og det passer vår virksomhet godt. Som person har han en samarbeidsform som vi liker godt, og som er viktig i et slikt kollegium som et styre er. Han er kreativ, kunnskapsrik og løsningsmotivert, og det er viktige egenskaper for oss, sier Høegh.

Gunnar Oveland tar over etter Peter Groth, som nå trer ut av styret etter mange års innsats.

– Peter Groth er med rette en legende i norsk eiendomsindustri. Han kombinerer dyp teknisk innsikt med betydelig utviklingserfaring og stor kreativitet på en måte som veldig få besitter. Han har lært opp oss i styret på en måte vi har satt stor pris på, og vi er takknemlige for det han har gjort for oss gjennom mange år, sier Høegh.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave