Honeywells innovative fallsikring

 
Honeywells innovative fallsikring
Honeywell har lansert en ny type fallsikring med skinne som gir effektivt vern mot farlige bakoverfall ved arbeid i Söll GlideLoc stiger eller leidere,

Den nye Söll® BodyControl-glideren oppfyller fullt ut den nyeste EU-standarden EN 353-1:2014 (personlig verneutstyr mot fall fra høyder – selvlåsende glider med stiv føring) og er ideell for arbeidere i telekommunikasjon, distribusjonsnett og industrien.

- Når brukerne klatrer i stiger og leidere, vil de helst være så trygge som mulig uten at det går ut over komforten, sier Konrad Soergel, produktsjef for fallsikringer hos Honeywell Industrial Safety, EMEA. «De nye Söll BodyControl-gliderne er de eneste fallsikringene av skinnetypen på markedet i dag som kan stoppe et fall raskt og samtidig gir en ideell løsning både for klatring tett inntil stigen og mer bakoverlent.»

Den nye utformingen gjør det mulig for Söll BodyControl å stoppe fall både bakover og nedover effektivt. Dette hindrer at brukerne faller for langt før de stoppes eller blir hengende opp-ned, noe som kan føre til alvorlige skader.

Söll BodyControl er utformet med brukerens komfort i tankene og fås med forskjellige festeanordninger for ulike arbeidsmiljøer og klatremåter. Söll BodyControl I har brystfeste slik at brukerne kan klatre komfortabelt tett inntil stigen. Dette kan være nyttig når det er trangt om plassen, som i ryggvernstiger og mannhull. Söll BodyControl II er ideell for brukere som føler seg mer komfortable når de lener seg bakover. Söll BodyControl II har to festepunkter, både for brystet og magen, som aktiverer sikringen hver for seg slik at brukeren fanges opp trygt i alle fallsituasjoner (også bakover).

Fordi hjulene til glideren løper rundt en opphengt aksel, glir den jevnt over skjøter og andre forhindringer og sikrer god brukerkomfort. Den ergonomiske karabinkroken er utformet for å tilfredsstille alle internasjonale behov. Den er stor, lett å gripe og kan åpnes og lukkes enkelt også med hansker.

Andre egenskaper er økt slitestyrke på grunn av større og mer robuste polymerhjul – med dobbelt så lang levetid som konvensjonelle hjul – og nyutformet gliderhus som dekker 80 prosent av støtdemperen og gir bedre vern mot støt, lengre levetid og lavere vedlikeholdsutgifter. Söll BodyControl har også visuell fallindikator som letter inspeksjon før bruk.

Söll BodyControl fallsikring er utformet for best mulig fallsikring og maksimal komfort og trygghet i kombinasjon med Miller Revolution seler. Söll BodyControl I sitter perfekt i brystringene til Revolution R5-selen, og Söll BodyControl II er ideell når den festes til brystringene og D-ringen i ryggen til Revolution R6-selen.

Se videoe om Söll BodyControl fallsikringer

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår