HR spesialist

 
HR spesialist
Søknadsfrist: 11.12.2022
Sted: Oslo - Water & Environment
Tittel: HR spesialist

Vil du bidra til å sette HR på agendaen og til å skape rammene for en god arbeidsplass i en av Skandinavias største arkitektfirmaer? Har du bred erfaring innen HR? Trives du med en variert hverdag hvor oppgavene er av både administrativ, operasjonell og utviklende karakter? Arbeider du strukturert, kan du drive prosjekter frem og har du øye for det å optimere og implementere HR-prosesser og -årshjul? I så fall er det kanskje deg vi søker som HR-konsulent til Arkitema i Norge.

Arkitemas norske kontor er i stor vekst. Vi har nå blitt så mange at vi har bruk for en HR-konsulent som kan bidra til at vi fortsetter med å være er en attraktiv og profesjonell arbeidsplass.

En allsidig rolle med stort ansvar
I rollen som HR-konsulent skal du sikre at Arkitemas HR-prosesser i Norge utvikles, struktureres og implementeres. Du skal støtte og hjelpe lederne i deres daglige lederoppgaver, samt sørge for at de har de rette verktøyene for å utføre god ledelse. Samtidig skal du også være go-to personen i Norge for våre medarbeidere i alle HR-relaterte spørsmål, slik at de opplever å være en del av en profesjonell og attraktiv arbeidsplass.

Du får en stor kontaktflate i hele organisasjonen og vil få en meget variert hverdag. Dine oppgaver vil blant annet være å

  • Bidra til rekrutteringsprosessene, inkludert å utarbeide stillingsannonser og håndtere søknader
  • Utarbeide ansettelseskontrakter, opprette nye medarbeidere i diverse systemer, og løpende vedlikeholde medarbeiderdata 
  • Koordinere og bidra til gjennomføring av medarbeidersamtaler, lønningsprosess, medarbeiderundersøkelser, mv.
  • Veilede om det juridiske i forbindelse med personalsaker, fødsels- og foreldrepermisjon og sykdom, samt løpende håndtere administrasjon og rapportering av fravær
  • Videreutvikle og vedlikeholde Arkitemas personalpolitikk, samt sørge for at personalhåndboken løpende oppdateres
  • Utvikle og implementere en god prosess for onboarding og koordinering denne ved alle nyansettelser
  • Strukturere og videreutvikle politikk og prosess for håndtering av kompetanseutvikling

Dette er en nyopprettet stilling, og du vil derfor få å muligheten til å prege innholdet i den. I takt med at Arkitema blir større i Norge, og at prosessene systematiseres og effektiviseres, vil det være gode utviklingsmuligheter i jobben.

Du kommer til at være eneste HR-ansatte i Norge. Men du blir en del av Arkitemas HR-team, med kolleger i både Sverige og Danmark. Du vil rapportere til Head of HR i København. Ettersom Arkitema er en del av COWI kommer du også til at ha jevnlig kontakt og sparring med dyktige HR-kolleger og -spesialister i COWI-gruppen.


Erfaren, strukturert og relasjonsskapende HR-profil
Du har erfaring med oppgavene i teksten over her, og har i tidligere stillinger arbeidet bredt med HR. Du trives i en dynamisk virksomhet, og du trives både med forandringer og med å skape struktur og prosesser innen HR-området. Det er en fordel dersom din erfaring er fra rådgiverbransjen -og det er naturligvis optimalt om du har erfaring fra arkitektbransjen.

Som person er du strukturert, serviceinnstilt og kontaktskapende. Du møter dine oppgaver med en løsningsorientert og engasjert holdning, og du har fokus på at HR skal støtte forretningsdriften. Som eneste HR-medarbeider i Norge skal du ta fatt på et bredt spenn av utfordringer, og det er derfor viktig at du er klar for å trekke opp ermene og kan ta tak der det er behov, og der hvor du er med på å skape mest verdi. Du forstår viktigheten av et godt samarbeid og har evnen til å skape gode relasjoner på alle nivåer.

Vi er en skandinavisk organisasjon og kommuniserer med kolleger Danmark og Sverige. Du må derfor kunne forstå dansk og svensk. I tillegg skal du beherske engelsk i skrift og tale, da COWIs konsernspråk er engelsk.

Du er velkommen til å søke jobb hos oss
Vi lever av å ha bransjens beste og mest engasjerte medarbeidere. Hvis du vil være en del av vårt team, vil vi gjerne ha din søknad og CV så snart som mulig, og senest den 22. november. Hvis du har spørsmål til stillingen, er du velkomment til å kontakte Operations Director, Thomas Innseth, thin@arkitema.com, +47 229 94 450.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave