Hussein El Haddaoui er Norges hyggeligste!

 
Hussein El Haddaoui er Norges hyggeligste!Bildet: - Det Norges Hyggeligste Håndverker gjør er utrolig viktig. Vi trenger flere rørleggere i Norge, og det er sånne initiativ som dette som gjør at folk får lyst til å bli rørlegger, eller velge yrkesfag, sa en stolt og rørt Hussein El Haddaoui fra scenen i går. Her flankert av øvrige kategorivinnere.
Rørlegger Hussein El Haddaoui i Norsk Rørservice As gikk til topps i den prestisjetunge kåringen Norges Hyggeligste Håndverker.

Hussein, som er rørlegger i bedriften Norsk Rørservice As, ble kåret som vinner blant de over 2200 nominasjonene på et finalearrangement på Åpen Scene i Oslo lørdag.

- Utrolig stolt

- Jeg ble helt overveldet når navnet mitt ble ropt opp fra scenen. Jeg har vært finalist to ganger tidligere, men jeg hadde ikke trodd det skulle bli meg som vant hele greia. Det Norges Hyggeligste Håndverker gjør er utrolig viktig. Vi trenger flere rørleggere i Norge, og det er sånne initiativ som dette som gjør at folk får lyst til å bli rørlegger, eller velge yrkesfag. Jeg er utrolig stolt og vil først og fremst takke kona mi, uten henne hadde det ikke gått, og så vil jeg takke min tvillingbror - uten han hadde jeg ikke blitt rørlegger, og avslutningsvis vil jeg selvfølgelig takke alle som har nominert, stemt og heiet på meg. Det betyr utrolig mye, sier Hussein.

Faglig kvalitet som fundament

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Det er femte gang kåringen arrangeres, og engasjementet vokser år for år. Over 2200 nominasjoner har kommet inn og flere profilerte personer har nominert sine favoritthåndverkere gjennom nominasjonsfasen - Blant annet statsminister Erna Solberg.
- Det har vært svært vanskelig kåre en vinner blant alle disse fantastiske kandidatene. Denne kåringen har mange vinnere. Når vi skal finne vinneren for hele kåringen ligger den faglige kvaliteten som fundament. Dette er grunnfjellet i håndverksyrket, slik også sluttkunden opplever det, sier jurymedlem, Håvard Bungum, daglig leder i Mittanbud.

Evne til å inspirere ungdom

- Årets kåring er preget av svært mange dyktige håndverkere. Hussein er en person som har skapt enormt med engasjement og positiv oppmerksomhet for både eget fag og for bransjen generelt, gjennom flere år. Gjennom dette arbeidet viser han seg som et meget godt forbilde for ungdom. Juryen mener at positivt engasjement og evne til å inspirere ungdom, er meget viktige virkemidler for å styrke rekrutteringen til yrkesfagene. På denne måten representerer Hussein kåringens verdier på en god måte. Han får også svært mange gode tilbakemeldinger fra egne kunder, avslutter Bungum.

Gode og viktige rollemodeller 

NHO-sjef Ole Erik Almlid var tilstede på kåringen for å dele ut prisen til Norges Hyggeligste Håndverker.
- Jeg er svært glad for å kunne hylle håndverksfaget og de som er her i dag. Jeg er stolt over at vi sammen kan bidra til å løfte faget. Samfunnet klarer seg ikke uten dere og dere betyr mye for innovasjon og utvikling i norsk næringsliv. Alle som sitter her, vet viktigheten av å være kvalifisert og det blir bare viktigere. Utviklingen i samfunnet og bransjen er som kjent rivende, med både 3D-teknologi og robotteknologi. Det krever mer av dere også. Og vi trenger enda flere håndverkere i fremtiden - faktisk så mange som 88 000 flere med yrkesfag innen 2035, i følge SSB. Vi som er her, og vi som støtter kåringen skal i hvertfall gjøre det vi kan for å fremsnakke både faget og folka. Så la oss ta en applaus for de hyggeligste håndverkerne i verden. sier administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almelid fra scenen.

I tillegg til hovedvinneren, ble det også kåret vinnere innenfor hver bransjekategori:

Lærling // Vegard Utne (Sunndal Møre og Romsdal)

Juryen om Vegard Utne:

"Vinneren fremstår som en veldig hyggelig og trygg person. Latteren sitter løst, og det er tydelig at vi snakker om noen som er både snill og hjelpsom, og som har en solid fremtid i faget sitt. I tillegg til at engasjement rundt lærlingen er stort, er juryen trygg på at dette er en verdig vinner.
Norges Hyggeligste Lærling er Vegard Utne.

Maler // Lene Susanne Sandnes Sørø (Stavanger, Rogaland)

Juryen om Lene Susanne Sandnes Sørø:

"Kategorien er preget av, ikke overraskende, veldig hyggelige folk. Vinneren i denne kategorien har blitt en favoritt blant juryen. Med sitt vinnende smil og smittsomme latter syns juryen at denne maleren fremstår som svært hyggelig. Vinneren i malerkategorien har også vist seg å være faglig dyktig, og har mange fornøyde kunder og kollegaer. Juryen tror vedkommende kan være en god ambassadør for faget, og HUN er en verdig vinner. Norges Hyggeligste Maler er Lene Susanne Sandnes Sørø"

Mur & Betong // Radek Miketa (Våler, Innlandet)

Juryen om Radek Miketa:

"I denne kategorien er vinneren bare en helt herlig person. Juryen klarer ikke å la være å smile når navnet kommer opp, og har tydelig blitt imponert av engasjementet rundt håndverkeren.
Dette er en person som blir løftet frem av nærmiljøet og som er svært godt likt. I tillegg er vedkommende nøye og grundig i faget, og har et øye for detaljer. Dette er en person som jobber hardt og står på. Norges Hyggeligste Flislegger er Radek Miketa".

Snekker / tømrer // Ole Kristian Dahl (Eidskog, Innlandet)

Juryen om Ole Kristian Dahl:

"Med sitt lune og gode vesen er denne kategorivinneren blant juryens favoritter.
Snekkerkategorien er den største kategorien i kåringen, så her har vinneren kjempet mot mange dyktige håndverkere. Vinneren blir beskrevet som en person som gjerne viser frem sitt arbeid, og er en stolt håndverker. Juryen mener at vinneren er en solid og dyktig tømrer som har lang fartstid. Selv om han gir inntrykk av å være rolig og beskjeden, har engasjementet rundt ham vært stort og juryen er meget imponert. Norges hyggeligste snekker / tømrer er Ole Kristian Dahl".

Elektriker // Mads Clemmetsen (Porsgrunn, Vestfold og Telemark)

Juryen om Mads Clemmetsen:

"Håndverkeren som vinner elektrikerkategorien er en mann som er flink til å skape blest rundt faget. Juryen vurderer ham til å være en svært god representant for faget, og en sterk inspirasjon for at mange unge får øynene opp for håndverksbransjen. Elektrikeren er aldri i ro, og virker som om han lever og ånder for oppussing. Energinivået er som regel alltid i hundre, i tillegg til at han er faglig solid. Han går et forbilde for ungdom med lese- og lærevansker, og er derfor en svært god rollemodell. Norges Hyggeligste Elektriker er Mads Clemmetsen".

Rørlegger // Hussein El Haddaoui (Oslo)

Juryen om Hussein El Haddaoui:

"Rørleggeren i denne kategorien er en håndverker med stort engasjement for faget. Juryen har sett at han over flere år har skapt engasjement og bred interesse for rørleggerfaget. Han blir beskrevet som en svært imøtekommende person og som en som brenner for bransjen. Han sitter aldri i ro, har mange jern i ilden og er meget populær hos kundene sine. Norges Hyggeligste Rørlegger er Hussein El Haddaoui".

Åpen kategori // Kim Larssønn (Nordre Follo, Viken)

"I kategorien Åpen Klasse er det i år et bredt spekter med finalister. Personen som vinner kategorien er en håndverker som virkelig er spesialist på sitt felt, og som gjør jobben sin med stor faglig stolthet og dyktighet. Vinneren har et herlig vesen, og juryen mener personen er en god ambassadør for håndverksbransjen. Norges Hyggeligste Gulvlegger er Kim Larssønn."

Klikk på linken for mer informasjon om vinnerne: www.hyggeligste.no

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår