Hvem blir Årets Grønne Driftsteam?

 
Hvem blir Årets Grønne Driftsteam?Illustrasjonsbilde / Shutterstock
Et godt driftsteam har som oppgave å bedre miljøprestasjonene ved drift av bygg. Grønn Byggallianse ønsker å støtte dette viktige arbeidet, og deler nå for femte gang ut prisen Årets Grønne Driftsteam.

Prisen skal tildeles et driftsteam som har vært til inspirasjon for andre og som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen fra drift av bygg.

Prisen blir delt ut under Driftskonferansen 16. november. For å kvalifisere til denne prisen, skal teamet være ansvarlig for drift i en av medlemsbedriftene i Grønn Byggallianse. For andregangsvinner, skal minst 67% av personellet ha skiftets ut.


Medlemsbedrifter i Grønn Byggallianse, driftsteam og driftsorganisasjon kan sende inn nominasjoner til prisen. Ferdig utfylt påmeldingsskjema med eventuell tilleggsdokumentasjon sendes erik.hammer@byggalliansen.no

For mer informasjon og påmeldingsskjema, klikk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår