Hvem vinner Cityprisen?

 
Hvem vinner Cityprisen?Bildet: Sørenga er en av de nominerte til Cityprisen 2016
Cityprisen 2016 deles ut for 18. gang under årets Citykonferanse. Disse er nominert.

For å bidra til bedre bygg, byer og tettsteder og for å premiere de byggherrer som strekker seg lengre med sine nybygg eller rehabiliteringsprosjekter, kan det hvert år, i forbindelse med Citykonferansen, deles ut en pris.
Styret i Norsk Eiendom oppnevner jury for tildeling av Cityprisen. Juryen velger ut tre prosjekter som alle blir vurdert og offentligjort. Juryen utpeker ett av de tre nominerte prosjektene til vinner.

De nominerte til Cityprisen 2016 er:

SØRENGA
Det er en rekke konkrete kvaliteter med Sørenga, både som byggeprosjekt og som gave til byens befolkning. Kvalitet på arkitektur, bygulv og offentlig rom er høy, med god materialbruk og fine, robuste detaljeringer, ikke minst i sjøbadet.
Les mer her. 

AKER BRYGGE
I sin tilnærming til opprustningen av Aker Brygge har NPRO vært dristige og konsekvente. Store deler av det eksisterende er beholdt, ikke bare som grunnstruktur, men også detaljer og bygningenes karakter. Samtidig er det foretatt en betydelig modernisering av butikkarealene, kontorlokale og ikke minst uteområdene.
Les mer her. 

VERFTSGATA 2
Verftsgata 2 er et utmerket prosjekt med høy arkitektonisk kvalitet, en bevissthet rundt sitt urbane ansvar som må kunne kalle rent nybrottsarbeid i Trondheim.
Det arkitektoniske nivået er gjennomgående høyt og det er benyttet stedstypiske materialer av høy kvalitet noe som bidrar til å knytte prosjektet til omkringliggende kontekst.
Les mer her.  

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår