Hvilken pris setter du på hodet ditt?

 
Hvilken pris setter du på hodet ditt?Produktsjef Morten Stenseth viser frem den nye, lettere og sterkere hjelmen som både er behagelig og trygg i bruk.
Würth Norge lanserer nå en kvalitetshjelm som passer til og er sertifisert for en rekke bruksområder. Hjelmen er lettere og sterkere enn tidligere modeller.

Denne hjelmen er sertifisert for klatring i henhold til EN12492 og for industribruk EN 397.

- Dette er en allround-hjelm for serviceteknikere, bygningsarbeidere, håndverkere, masteklatrere og for våre mange kvinner og menn innenfor vår mangfoldige industri, forteller produktsjef Morten Stenseth i en pressemelding.

Når Würth har prestert å konstruere en lettere hjelm med god ventilasjon og med fester for hodelykter, og som i tillegg er meget komfortabel å bære på grunn av lav vekt, så vil dette bety at mange med fordel kan pensjonere sin gamle hjelm.
Innvendig er den polstret og sikret. Materialet er behagelig og puster.  Justeringen skjer ved å snurre et hjul bak på hjelmen, til den sitter optimalt.

- En god hjelm som dette koster ikke mye. Det er en god forsikring når det skjer ulykker eller uhell på arbeidsplassen, understreker Stenseth. Han understreker at hjelmer ikke lengre er bare ”....potter man setter på hodet” for å tilfredsstille minstekravene. HMS-arbeidet har kommet svært langt på mange områder, og det stilles stadig sterkere krav.
Han legger til at denne hjelmen dekker alt alle bruksområdet, men det er selvfølgelig ett unntak: for de som jobber med Arbeid Under Spenning (AUS) stilles det andre krav.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår