Icopal får ny eier

 
Icopal får ny eier
Icopals nye eier er USAs største tilbyder av løsninger for taktekking.

Med Icopal blir GAF størst i verden på løsninger for tette bygg og boliger. De betaler en milliard EURO, rundt, rundt 9,5 milliarder kroner. Det nye selskapet har over 6500 ansatte i over 80 land. Til sammen har partene 65 fabrikker, og en samlet årlig omsetning som overstiger fire milliarder dollar.  Oppkjøpet gir GAF egen representasjon i Europa, og planen er legge til rette for ytterligere vekst gjennom nye produkter og flere strategiske investeringer.

– GAF er en leder i alle markedene de opererer i. Deres langsiktighet og industrielle fokus er gode nyheter for ansatte og kunder. GAF kommer fra vår bransje og vet hva som er viktig for å lykkes nå, og i fremtiden. De er trygge og stabile, og tilfører våre kunder tilgang til en større løsningsportefølje. Til sammen har vi rundt 250 års bransjeerfaring, og fokuset på innovasjon og kundetrygghet er fellesnevneren, sier Norgessjef i Icopal, Håkan Magnusson som fremhever at ansatte nå vil oppleve enda flere muligheter som del av et stort internasjonalt konsern med virksomhet over hele verden.

GAF uttaler i en pressemelding at de ønsker alle Icopals ansatte velkommen inn i det nye selskapet. Oppkjøpet skal behandles av relevante konkurransemyndigheter, og prosessen forventes sluttført innen utgangen av andre kvartal.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår