Importerer Flexi Heater til Norge

 
Importerer Flexi Heater til NorgeBildet: Flexi Heater er profesjonelle varmemaskiner, utviklet for effektiv teletining, betongherding, oppvarming og tørking av bygg, skadsanering o.l.
Dia Proff Norge AS har inngått en langsiktig import og distribusjonskontrakt i samarbeid med svenske Flexi Heater AB, om salg og distribusjon i hele Norge av deres produktsortiment.

- Dia Proff Norge AS har i 22 år importert og levert diamantverktøy, og spesialmaskiner for betong granitt og asfalt i Norge med en betydelig utstyrspark. Vinterstid er normalt sett noe roligere for oss, men dette har vi bestemt oss for å endre, sier administrerende direktør Carl Ronny Olsen i Diaproff Norge.

Flexi Heater er svenskproduserte teletiningsmaskiner, og er nylig blitt kjøpt opp av et større investeringselskap i Sverige. De har ambisjoner om å øke både produksjonskapasitet på eksisterende modeller, men også tilføre det nordiske markedet med flere innovative produkter innen teletining, oppvarming o.l.

De mobile varmemaskinene er utviklet for effektiv teletining, betongherding, oppvarming og tørking av bygg o.l. Alle maskiner kan leveres som hel-elektriske og grønne maskiner, og innfrir derfor myndighetenes krav til en fossilfri byggeplass. Flexi Heater og Dia Proff Norge AS er de eneste i Norden skal kan tilby 100% fossilfrie teletiningsmaskiner.

Maskinene hadde premiere på årets Vei og Anleggsmesse 2022. Allerede nå, bare fire uker etter messen er 90 prosent av alle maskiner forhåndsbestilt eller solgt til flere store utleieselskaper og entreprenører i Norge. 

- Vi hadde aldri trodd at markedet skulle respondere i så stor grad som den har gjort, men det er soleklart at vi har truffet en nerve når det kommer til grønn energi på Norske byggeplasser, sier Carl Ronny Olsen avslutningsvis.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave