Ingeniør IKT / sikkerhetsrådgiver

 
Ingeniør IKT / sikkerhetsrådgiver
Vil du jobbe som Rådgiver innen IKT og Sikkerhet i et fremtidsrettet rådgivermiljø? Har du en generell IKT-bakgrunn eller erfaring innen elektronisk sikring? COWI opplever stor pågang på spennende oppdrag innenfor disse fagområdene, og søker derfor nye ressurser som ønsker å være med på laget!

Søknadsfrist: 20 August 2021 - Norway - Sted: Oslo - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR DIVISJON BYGNINGER
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI, noe som bidrar til å gjøre oss bransjeledende innen blant annet risikoreduserende design. Vi leverer IKT-løsninger i store byggeprosjekter som Fornebubanen, Oslo Storbylegevakt, Nytt Regjeringskvartal og i flere sikkerhetsgraderte prosjekter for blant andre Oslo Kommune, Statsbygg og Forsvarsbygg. 


Vårt Senter for risikoreduserende design samler sikringskompetansen på tvers av COWI og jobber med landets høyest sikkerhetsgraderte oppdrag. Du kan lese mer om vårt senter HER. Vi er nå på jakt etter deg som har solid kompetanse innen IKT-anlegg i moderne bygg; enten med relevant praktisk erfaring fra planlegging, installasjon og vedlikehold eller rådgivererfaring fra planlegging, prosjektering og beskrivelse.
COWI tilbyr en spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter, stort fokus på samarbeid og kunnskapsdeling og et trygt og godt arbeidsmiljø.


FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ
Som Rådgiver IKT og Sikkerhet vil dine hovedoppgaver være rådgivning, prosjektering, prosjektledelse, byggeledelse og oppfølging innen ulike områder for IKT og/eller sikkerhet. 

Daglige arbeidsoppgaver vil typisk kunne være:

 • Rådgivning, prosjektering og disiplinledelse innen IKT og elektronisk sikring
 • Oppfølging mot kunde og byggeplass
 • Rådgivning ifm. sikkerhetsgraderte prosjektgjennomføring og anskaffelser
 • Design av anlegg for elektronisk sikring, samt rådgivning for integrerte tverrfaglige sikkerhetsløsninger i nye by- og byggeprosjekter.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
For å lykkes i denne stillingen mener vi at du bør være strukturert og selvgående, samt inneha diplomatisk teft som legger til rette for godt samarbeid mellom byggherre, prosjekterende og utførende entreprenør.   

Vi er både på jakt etter deg som har en generell IKT-bakgrunn og deg som har erfaring innen elektronisk sikring. Du må kunne bli sikkerhetsklarert iht. NSM.

Vi ser helst at du har følgende kompetanse og ferdigheter:

 • Teknisk fagskole, ingeniør/sivilingeniør e.l. 
 • Relevant praktisk erfaring kan veie opp for høyere utdanning.
 • Erfaring med Switcher, rutere og IKT-infrastruktur (Strukturert nettverk, topologi, IP-protokoll, kabling, fiber etc.)
 • Erfaring med design eller bygging av kommunikasjons- og serverrom.

Det teller positivt om du har erfaring innen områder som:

 • Adgangskontroll, TV-overvåking, innbruddsalarm og kundespesifikke systemer.
 • Brannalarmanlegg
 • Prosjektering og rådgivning – gjerne med Bruk av BIM (Revit, Solibri, etc)
 • Sikkerhetsloven med tilhørende forskrifter og veiledninger fra NSM
 • Graderte nettverk og sikringsklasser i.h.t forsvarsbyggs normer.
 • Sikkerhetsloven generelt, med tilhørende forskrifter og veiledninger fra NSM
 • Tempest- og EMP-sikring
 • ROS-Analyser 
 • Cybersikkerhet, både innenfor trussel, sårbarhet og tiltak.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.


OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 
 

HAR DU SPØRSMÅL?
Da er du velkommen til å ta kontakt med Olav Haga (Seksjonsleder, Elektro Oslo) på 
tlf. +47 98481884 eller e-post olha@cowi.com.

INTERESSERT?
Trykk på knappen under og fortell oss hvorfor du mener at du er rett person for stillingen! Vi ser frem til å motta din CV og ditt søknadsbrev så snart som mulig. Søknadsfrist står angitt øverst på siden. 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår