Inngår digital samhandlingsplattform med Dalux

 
Inngår digital samhandlingsplattform med DaluxEven Solbraa (fra venstre), Anastasia Wraa og Einar Grimstad i AF Gruppen bruker Dalux AR på Hasle. Foto: AF Gruppen
AF Gruppen utvider konsernavtalen om digitalisering av arbeidsprosser på entreprenørens byggeplasser til å inkludere digital samhandlingsplattform i prosjektering.

For digital samhandling og dokumentasjon fra prosjektering til ferdig utførelse inneholder avtalen Dalux Box Pro, innsamling av FDV dokumentasjon i modulet Dalux Handover og Dalux Anbud til håndtering av tilbudsfasen.

Konsernavtalen inkluderer allerede løsningen Dalux Field for digital håndholdt BIM og oppfølgning byggeplass.

Avtalen gjelder for AF Gruppen ASA med datterselskaper i Norge og Sverige.

– Vi setter pris på å fortsette vårt gode samarbeid, og ser frem til at enda flere av selskapene våre kan nyttiggjøre gode, digitale løsninger fra Dalux, sier Hilde Haraldseid-Lund i AF Gruppen, i en pressemelding.

I Dalux er man glade for fortsettelsen av samarbeidet og inkluderingen av løsninger til tidlig involvering.

- AF Gruppen er kjent for å være en innovtaiv ledende aktør. Vi setter stor pris på et utvidet samarbeide, og vi gleder oss til å hjelpe prosjektene i AF med å få mest mulig nytte av de nye mulighetene, sier Business Manager i Dalux Norge, Søren Hilligsøe.

Med samarbeidet bekrefter Dalux anerkjennelsen av utviklingsarbeidet som legges i å ville være best på BIM og digitalisering. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår