Inngår rammeavtale med Mestergruppen

 
Inngår rammeavtale med Mestergruppen
Rapp Bomek har nylig signert en rammeavtale for salg av dører til alle Mestergruppens byggevarekjeder

Rapp Bomek har fått tildelt en rammeavtale med Mestergruppens byggevarekjeder i Norge. Dette betyr at selskapets dører nå kan kjøpes hos Byggtorget, Byggeriet, XL-BYGG, SKI Bygg og Sentrum Bygg.

– Dette bekrefter selskapets posisjon i bygg og anleggsbransjen i Norge. Vi er svært glade for denne avtalen. Den er både kommersielt og strategisk viktig for Rapp Bomek, og bekrefter vår posisjon i markedet. Avtalen med Mestergruppen viser at vår målrettede innsats for å sikre konkurransedyktige produkter på dører gir resultater, sier Kurt Kristoffersen, administrerende direktør i Rapp Bomek, i en pressemelding.

Kristoffersen forteller videre at selskapet jobber kontinuerlig med å forbedre konkurranseevnen for å vinne nye kontrakter i bygg og anleggsmarkedet. Kundene skal også oppleve at Rapp Bomek leverer de beste produktene i tide og til konkurransedyktige betingelser.

Om Rapp Bomek:

Rapp Bomek leverer et komplett utvalg av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer, samt service, til globale energi-, sivil- og forsvarsmarkeder. Selskapet har 125 ansatte, hovedkontor i Bodø og moderne produksjonslokaler i Bodø og på Kapp. Rapp Bomek har vært markedsledende leverandør i sikkerhetsbransjen i over 30 år. Selskapets største eier er Acea Properties, som har klare ambisjoner om videreutvikling og vekst i det globale markedet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår