Inngår rammeavtaler med Sykehusbygg

 
Inngår rammeavtaler med SykehusbyggNye Drammen sykehus er under bygging | Illustrasjon: LINK arkitektur/Bølgeblikk/Ratio
Multiconsult og LINK arkitektur har inngått rammeavtaler på fire områder med Sykehusbygg HF. Rammeavtalene omfatter rådgivingstjenester for planlegging og gjennomføring av sykehusbygging.

De inngåtte avtalene omfatter tidligfaseplanlegging, prosjektering, evaluering og HMS, samfunn og sikkerhet. Tildelingen av kontraktene er basert på kompetanse, pris og oppgaveforståelse. For tildeling av konkrete oppdrag under rammeavtalene avholdes det minikonkurranser.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi er valgt som en sentral aktør i forbindelse med rådgivings- og arkitekttjenester for sykehusbygging for sykehus-Norge. Vår kompetanse er vurdert å være svært god og relevant for rådgivning og prosjektering av sykehus, og tildelingene viser at vi har god forståelse av hva som er viktig i slik prosjektering og rådgivning. Gjennom disse rammeavtalene får vi mulighet til å konkurrere om spennende oppdrag i hele Norge, helt fra tidlige fase til gjennomføring og evaluering i etterkant, sier Geir Juterud, konserndirektør og oppdragsansvarlig for Nye Rikshospitalet i Multiconsult.

Sykehusbygg HF har de fire regionale helseforetakene som eiere og har som formål å sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging og -bygging på høyt internasjonalt nivå. De inngåtte rammeavtalene gjelder for to år med mulighet for inntil to års forlengelse.

- Sykehusbygg er ett satsningsområde for konsernet, og vi er involvert i en rekke større utbygginger i Norge og i Skandinavia. Gjennom disse rammeavtalene ønsker vi å være med på å bidra med vår kompetanse til å utvikle gode sykehus for samfunnet, sier Mette Dan-Weibel, direktør Healthcare i LINK arkitektur.

Multiconsult-gruppen er totalrådgiver for planlegging av små og store helsebygg, og Multiconsult og LINK arkitektur leverer tjenester i hele prosjektets livsløp.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår