Innovativt fra FLIR

 
Innovativt fra FLIR
FLIR lanserer verdens første strømtang med integrert termokamera

- I lang tid har elektrikere måttet feilsøke komplekse problemer ved å bare måle et parameter av gangen. Flere ganger blir heller ikke den virkelige kilden til en feil funnet på første forsøk, noe som fører til at kunder må få elektriker til å komme tilbake og rette den samme feilen flere ganger. Dette fører ikke bare til mye bortkastet tid, men også unødvendig eksponering for potensielt farlige situasjoner forteller produktansvarlig Espen T. Førde i IKM Instrutek AS.

FLIR har nå lansert verdens første strømtang med integrert termokamera - FLIR CM174 strømtang med IGM ™ (Infrared Guidet Measurement).

Strømtangen CM174 som måler 600A AC / DC har et integrert infrarødt kamera som benytter FLIR IGM teknologi og synliggjør for brukeren forskjeller i temperatur slik at du kan løse hele systemfeil, ikke bare feil på enkeltkomponenter, slik at systemer kan komme seg opp å kjøre igjen og samtidig være forsikret om at samme feil ikke vil oppstå på nytt. Det kan til og med være at det finnes flere kritiske feil som normalt ville blitt oversett ved en enklere kontroll enn det man kan utføre med FLIR CM174.

- Hvis du som elektriker står foran en feilsøking i et skap med mye kabelrot, eller komplekse elektriske paneler kan du nå gjøre det fra en trygg avstand takket være det innebyggede termokameraet. Skal du måle i et mørkt og trangt skap kan du være sikker på at det smale tang-designet og den integrerte LED lommelykten gjør jobben så enkel som mulig, uten at du må bære på flere instrumenter samt en ekstra lommelykt. Til slutt kan du også bruke CM174 til å validere utbedringer med avanserte målemetoder for å være sikker på at utstyr med feil har gått tilbake til normal drift, avslutter Espen.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår