Inspiserer bruer og fergekaier fra Rogaland til Finnmark

 
Inspiserer bruer og fergekaier fra Rogaland til FinnmarkBildet: Christian Lønøy fra Multiconsult utfører inspeksjon på Spissøybrua i Bømlo | Foto: Multiconsult
Statens vegvesen har inngått rammeavtale med Multiconsult om hovedinspeksjon av nærmere 130 bruer og fergekaier i Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

Kontrakten omfatter hovedinspeksjoner av større bruer på riks- og europavegnettet og inkluderer også undervannsinspeksjoner. Hovedinspeksjonene utføres i perioden juni til oktober 2021.

- Dette er et oppdrag vi ser fram mot å utføre og der vi vil bruke spisskompetanse fra sterke fagmiljøer innen bruinspeksjon og materialteknologi i Multiconsult. Oppdraget er et viktig bidrag for å avdekke om bruene fortsatt har den bæreevnen, trafikksikkerheten og bestandigheten de ble bygd for, sier oppdragsleder Stian Persson i Multiconsult, i en pressemelding.

Totalt har Statens vegvesen over 6.000 brukonstruksjoner, herunder bruer og ferjekaier. Hvert 5 år gjennomføres det såkalte hovedinspeksjoner.

Bildet: Inspeksjon av Nautnes bru i Øygarden utenfor Bergen. Foto: Multiconsult

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår