Installatøren AS fusjoneres inn i GK Elektro AS

 
Installatøren AS fusjoneres inn i GK Elektro ASAdministrerende direktør Even Leira i GK Elektro, daglig leder Tor-Kristian Steffenakk i Installatøren AS og konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK Konsern AS
Fra og med 1. oktober blir Installatøren AS i Tromsø en avdeling i GK Elektro AS.

Installatøren AS ble i november 2015 kjøpt av GK Elektro. Nå blir selskapet og de 33 ansatte GK Elektro Tromsø.

- Installatøren AS har en stabil arbeidsstokk, solid administrasjon og ledelse, sterk faglig tyngde og lokal forankring. Installatøren AS opererer i nye, spennende markeder for GK og skal fortsette med dette også som en avdeling i GK Elektro. Dette er viktig for oss, sier administrerende direktør Even Stenvaag Leira i GK Elektro AS.

Installatøren AS har spisskompetanse på maritim elektro, og selskapet er en viktig samarbeidspartner for fiskeoppdrettsselskapet Lerøy Aurora og deres arbeid med å elektrifisere sin virksomhet både på land og på vann.

Bakgrunnen for fusjon er at det vurderes som hensiktsmessig å samle hele elektrovirksomheten i GK i ett selskap.

- Vi har allerede sett stor effekt av å ha blitt en del av GK og ser frem til å videre bli mer integrert gjennom fusjonen, sier daglig leder i Installatøren Tor Kristian Steffenakk.
Bedriften er allerede en betydelig aktør i det lokale markedet, og kan nå i samarbeid med øvrige fag i GK tilby sine kunder et bredere spekter av tjenester innen nye og eksisterende bygg.

- Vi ser at i større grad etterspørres også internt koordinerte tekniske entrepriser. Kundene våre har etterspurt elektro, og vi er nå stolte over å kunne tilby alle tekniske fag i GK, bekrefter Børge Lund, Regionsdirektør Nord for GK Inneklima, som fra før tilbyr fagene ventilasjon, kulde, byggautomasjon, energi og rør i samarbeid med GK Rør AS.

Installatørens kunder kan forholde seg til sine kjente kontaktpunkter i selskapet også etter fusjonen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår