Investerer 150 millioner

 
Investerer 150 millioner
For å stå enda bedre rustet i fremtiden har Nordic Crane Kynningsrud bestilt 25 nye mobilkraner og kranbiler til sine avdelinger i Norge og Sverige.

Nordic Crane Kynningsrud har hovedkontor i Oslo og Gøteborg, og er markedsledende på Østlandet i Norge og i Vest-Sverige. Nå bygges det nye depoter langs E6 i Falkenberg og E18 i Karlstad i Sverige. I Halden etableres et nytt depot på Svinesundparken/Transportsenteret ved E6.

- Investeringene vil styrke vår posisjon ytterligere, og med markedets mest moderne og miljøriktige kraner er vi klare for å «ta løftene» som kommer, sier Eirik Kynningsrud og Morten Heli-Hansen, som er ledere for Nordic Crane Kynningsrud i Norge og Sverige.

Nordic Crane Kynningsrud har 350 medarbeidere og rundt 250 mobilkraner/lastebilkraner som omsetter for 650 mill. kroner i 2016.

Profilen er signalgrønn! Fargen ble utviklet av Kynningsrud og ble presentert i 1998. Den signalgrønne fargen er Kynningsrudguppens viktigste varemerke.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår