Inviterer arkitekter og byggeaktører til dialogkonferanse

 
Inviterer arkitekter og byggeaktører til dialogkonferanseBildet: Gamle Hov ungdomsskole, som ble bygd i 1972, skal nå erstattes med nytt skolebygg og idrettshall. Foto Ringerike kommune
AKTUELLE PROSJEKTER: Ringerike kommune planlegger ny Hov ungdomsskole. Den nye skolen skal bygges på tomten til eksisterende Hov ungdomsskole. Nå inviterer kommunen til dialogkonferanse om prosjektet.

Av Bjørn Laberg

På konferansen er det ønskelig å komme i dialog med, og få innspill fra mulige entreprenører, arkitekter, rådgivende ingeniører, leverandører. Formålet med konferansen er å føre en dialog om målene for prosjektet, og hvordan disse på best måte kan nås i samspillet mellom leverandører og oppdragsgiver. Herunder vil oppdragsgiver være spesielt interessert i leverandørenes synspunkter på innovative løsninger og ønsket kontraheringsstrategi og gjennomføringsmodell.

Det er planlagt en pris- og designkonkurranse med påfølgende samspill. Oppdragsgiver ønsker å inngå avtale med en gruppering (entreprenør, arkitekt, rådgivende entreprenører, etc.) som, på grunnlag av rom- og funksjonsprogram og leverandørens tilbud, kan videreutvikle prosjektet i samspill med oppdragsgiver. Dette gjennom en samspillsfase som leder til komplett forprosjekt.

Tid for dialogkonferansen: Tirsdag 18. juni klokken 10.00-14.00
Sted: Auditoriet Benterud skole

Avtalen skal inneholde leverandørens løsningsforslag og pris, samt regler for hvordan endelig pris skal fastsettes når samspillavtalen skal erstattes av fast pris ved inngåelse av totalentreprisekontrakt.

Skolen dimensjoneres for 375 elever hvorav 15 elever skal tilhøre en forsterket avdeling/en avdeling for særlig tilrettelegging av opplæringen. Skolen skal inneha alle primære skolefunksjoner. Idrettshallen skal ha en aktivitetsflate, inkludert sikkerhetssone, på 25x45 meter.
Foreløpig arealramme er cirka 4800 kvm BTA, ekskludert hall, 6600 kvm BTA, inkludert hall. Estimert entreprisekostnad er på cirka 150 millioner kroner for skolen.

(Kilde: Byggenorge / Byggfakta Live / Doffin)

FAKTA:

Prosjektnavn: Hov ungdomsskole

Fylke: Buskerud

Kommune: Ringerike

Tiltakshaver: Ringerike kommune

Entrepriseform: Ikke klar

Verdi: 150 millioner

Antatt byggestart: mai 2020

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.

 

Last også ned vår rapport om: De 100 kommunene som har de største prosjektplanene

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår