Ivan Ali er Årets Unge Rådgiver

 
Ivan Ali er Årets Unge Rådgiver
VA-ingeniøren Ivan Ali fra Sweco Norge er Årets Unge Rådgiver. Hun imponerte hele juryen med sin faglige tyngde og lederevner, sier RIFs adm. direktør og jurymedlem Liv Kari Skudal Hansteen. Vinneren ble offentliggjort på RIFs Høstmøte 15. november.

Prosjekteringslederen Ivan Ali er VA-ingeniør hos Sweco Norge. Hun kom til Norge som 16- åring, jobbet hardt og lærte seg norsk på kort tid. Ivan har en bachelor-grad i bygg og anlegg, praktisk ingeniørerfaring fra Ski kommune og en master-grad i organisasjon og ledelse. Hun har i løpet av sine knappe 2,5 år hos Sweco vist en imponerende evne til å lede noen av Swecos store, kompliserte og multidisiplinære prosjekter, både i tidligfase og i byggeplanfase. Hennes store arbeidskapasitet, lederevner og tverrfaglige teft har gjort henne til en etterspurt prosjektleder blant Swecos kunder og kollegaer.

- Hennes faglige tyngde, arbeidskapasitet, tverrfaglige teft, samt åpenbare kommunikasjons- og lederevner har vært avgjørende for juryen. Ivan Ali er et viktig forbilde for mange og en meget verdig vinner av Årets Unge Rådgiver, sier Liv Kari Skudal Hansteen i en kommentar til prisutdelingen.

- Jeg er både rørt og stolt over å bli kåret til Årets Unge Rådgiver, og ekstremt takknemlig overfor lederen min, som nominerte meg. Dette er en mannsdominert bransje, og jeg håper at denne prisen kan inspirere flere unge kvinner – også med innvandrerbakgrunn, som meg selv – til å tørre å tro på seg selv og sine lederferdigheter, sier en glad Ivan Ali.

Fageksperten Jon Arild Westlund-Storm fra COWI og prosjekteringslederen Nils Ånund Smeland fra Multiconsult var Ivans konkurrenter om tittelen. Begge fikk hederlig omtale fra juryen. - På vegne av juryen, vil jeg si at vi er meget imponert over dere alle tre og hva dere har gjort og prestert i ung alder. Vi i bransjen trenger slike som dere- ikke bare i forhold til kompetansen dere innehar, men også som fremragende og viktige forbilder for andre, sa Liv Kari under utdelingen.

I år var det 15. gang Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) kårer den dyktigste, unge rådgiveren som befinner seg blant de 11.000 rådgivende ingeniørene i medlemsbedriftene. Juryen har også i år hatt en tøff jobb da man aldri har hatt så mange og sterke kandidater å velge mellom. Prisen går til en rådgiver under 35 år som utmerker seg med fremragende arbeid, med vekt på verdien arbeidet har for å øke anerkjennelsen av rådgivernæringens betydning for samfunnet. Prisen skal vise mangfoldet i næringen og skape forbilder for andre.

Juryen har i år bestått av Liv Kari Skudal Hansteen (adm. dir i RIF), Harald Vaagaasar Nikolaisen (adm. direktør i Statsbygg), Tom Baade-Mathiesen (Norconsult og leder for RIFs hovedstyre), Lars Jårvik (Multiconsult og RIFs godkjenningsråd) og Jill Kristina Nordhus (Multiconsult og styremedlem i URIF).

- Vi ser frem til å se mye mer til både Ivan Ali, Jon Arild Westlund-Storm og Nils Ånund Smeland i fremtiden, avslutter Skudal Hansteen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår