Jackon kåret til «Årets leverandør» i Danmark

 
Jackon kåret til «Årets leverandør» i DanmarkFra venstre: Salgsdirektør Jackon Bygg Norden Jan-Erik Engebretsen, Salgssjef Danmark Torben Sørensen, Distriktssjef Henrik Smith
I konkurranse med mer enn 500 leverandører kan isolasjonsprodusenten Jackon titulere seg som «Årets leverandør» i Danmark. Prisen deles ut av Danske Byggecentre og går til den leverandøren som bidrar mest til å gjøre det enkelt for byggkjedene å selge deres produkter.

- Dette er en pris som henger høyt, og vi er veldig stolte av arbeidet som gjøres i Danmark. Vi jobber daglig for å levere av høyeste kvalitet, og for å følge med i utviklingen i markedet. Kun på den måten kan vi møte våre kunders behov, også i fremtiden, sier Salgsdirektør Jan-Erik Engebretsen i Jackon.

God samarbeidspartner
Prisen går til den leverandøren som er en god samarbeidspartner til byggevarekjedene, og som gjør det lettere for forhandlerne å føre deres produkter, og på den måten sikrer en sunn og bærekraftig bransje. Poul Erik Grønfeldt, formann i Danske Byggecentre sier i en pressemelding:
- Jackon var en opplagt vinner fordi de gjør en kjempeinnsats. For eksempel ved å alltid sørge for at produktinformasjonen er oppdatert og tilgjengelig for medarbeidere i våre forretninger, men også ved å være en god representant for bransjen. Blant annet ved deltakelse på byggemesser hvor de år etter år har utrolig gjennomførte stands, sier Grønfeldt.

Engebretsen setter pris på at innsatsen belønnes.
- Vi er opptatt av å gjøre ting skikkelig. At Jackon får skryt for deltakelse på messer er alltid gøy. Vi har også i Norge satset på sterk tilstedeværelse i fora hvor bransjen møtes og vi ser at det settes pris på. Det er også noe av bakgrunnen for grunnleggelsen av Kompetansesenteret vårt ved hovedkontoret i Fredrikstad, sier Engebretsen.

Kulturen setter standarden
Engebretsen mener det er en sterk kultur som gjør at Jackon leverer som de gjør
- I Jackon er vi opptatt av å være et lag. I det daglige betyr dette at samtlige medarbeidere utfører arbeidet etter samme standard. Det gir sikkerhet på arbeidsplassen, ansvarlighet og arbeidsglede. Vi er stolte av kulturen vår i Jackon, avslutter Engebretsen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår