Jakter flere utviklingsprosjekter rundt Hamar

 
Jakter flere utviklingsprosjekter rundt HamarBildet: Kastanjen-prosjektet i Briskebyen på Hamar. Foto: Conceptor Bolig AS
- Vår erfaring er at flere yngre førstegangskjøpere ønsker seg ny bolig. Kastanjen er det første leilighetsprosjektet i Briskebyen på over 20 år.

– Kastanjen har alt fra kompakte ettromsleiligheter til eksklusive toppleiligheter med private takterrasser, og alle varianter har solgt svært bra i Hamar. Det forteller oss at både unge førstegangskjøpere, investorer og voksne med godt etablert økonomi er interessert i å bo på denne måten i Innlandsbyen, sier Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder i Conceptor Bolig AS, i en pressemelding.

– Folk i hamarområdet bytter ut eneboligen med leilighet tidligere enn de har gjort før. Dette kommer tydelig til syne i boligprosjektet Kastanjen i Hamar, der flere av kjøperne er i alderen 45-55 år. Hele 81 av 87 leiligheter er nå solgt. Vi ser samme tendens i Hamar som i andre deler av det sentrale østlandsområdet hvor vi bygger leiligheter, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig.

– Kjøperne vil vekk fra snømåking, vedlikeholdsplikter og nediset bil. Det å flytte fra enebolig til leilighet innebærer langt færre forpliktelser. Vi ser at folk tar steget over til et liv i leiligheter. Kastanjen i Briskebyen i Hamar er et godt eksempel på at interessen for leiligheter er stor i markedet. Hele 81 leiligheter av totalt 87 leiligheter er solgt, og det nesten halvannet år før planlagt ferdigstillelse, sier Skjelbred.

– Hamar er et attraktivt område og vi vil ta en posisjon i markedet i årene fremover. Conceptor Bolig AS søker nå aktivt etter flere tomter som enten er uregulert, eller ferdig regulert, samt etter både næringsbygg og eneboliger som kan transformeres til boligbygging. Vi har stor kapasitet og ønsker flere parallelle boligprosjekter i Hamar, sier salgs- og akkvisjonssjef Jonas Mjåvatn i Conceptor Bolig AS avslutningsvis.

 

 

 

 

 
 
 
 

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Mest leste

    Siste papirutgave