- Jeg er overbevist om at dette vil bli vanligere fremover.

 
- Jeg er overbevist om at dette vil bli vanligere fremover.LIVSLANG BOLIGDRØM: Dagens hjemmeheiser er elegante og kan skreddersys til ditt interiør. Mange ser nå på boligheis som en god investering for å kunne bo lengre hjemme. De passer svært godt inn i både nye og eldre boliger og kommer i flere størrelser.
Flere og flere investerer i hjemmeheis for å tilrettelegge boligen sin for alle livsfaser. En slik heis er enkel å installere, og kan tilpasses flere behov.

Mange ønsker å bo hjemme så lenge de kan, og de er blant et sterkt økende antall nordmenn. Mange vil nok oppleve å bli bevegelseshemmet i en eller annen grad, og da er god fremkommelighet i boligen helt avgjørende.

Bjørn-Erik Øye, Partner i Prognosesenteret 

– Det har lenge vært vanlig at man selger eneboligen og flytter til leilighet i blokk, for å få alt på ett plan og tilgang til heis. En investering i en hjemmeheis vil kunne gjøre at man kan bo i boligen lenger. Dermed kan man utsette eller kansellere leilighetskjøpet. Jeg er overbevist om at dette vil bli vanligere fremover.

Det sier Bjørn-Erik Øye, partner i Prognosesenteret, som er Nordens ledende leverandør av markedsanalyser til bygg-, anlegg- og eiendomssektoren. 

Mange blir overrasket
– Vi ser en tydelig tendens til at flere anskaffer seg heis i private hjem, sier Gunnar Brattli, administrerende direktør i Cibes Lift Norge AS, som er en del av Cibes Lift Group - en av verdens største produsenter av løfteplattformer.

Han forteller at det er en trend at tomtearealene blir mindre, og at man heller bygger på flere plan. Da øker også behovet for heis.

Gunnar Brattli, Adm. Dir. i Cibes Lift Norge.

– Samtidig ser vi også at heis i større grad installeres i eksisterende boliger. Mange blir positivt overrasket over hva dette koster, og at det er mulig uten å gjøre store endringer på huset. Siden hele konstruksjonen er i sjakta, trenger du ikke plass verken over eller under heisen. Det gjør det mye enklere å få installasjonen inn i et eksisterende hjem, og dermed gjøre det til en livsløpsbolig som er tilrettelagt for alle faser i livet, forklarer Brattli.  

Øker salgbarheten
For de fleste er det viktig å knytte sammen de ulike generasjonene i familien så ofte som mulig. En hjemmeheis gjør de ulike etasjene i boligen tilgjengelig for alle beboere og besøkende.

– En annen begrunnelse for å anskaffe heis er hvis man vil ha en generasjonsbolig. Mange ønsker i dag å tilrettelegge for at man kan bo hjemme i én etasje mens den yngre generasjonen kan flytte inn i en annen etasje. Dette forutsetter god fremkommelighet i boligen, sier Øye hos Prognosesenteret.

Ønsker du å vite mer om våre løfteplattformer? 
Våre eksperter hjelper deg fra planlegging til ferdig installert heis i din bolig, eller til ditt prosjekt.
Vi leverer heisløsninger over hele landet. 

Kontakt oss! 

BESØK AV HELE FAMILIEN: En hjemmeheis at gjør alle etasjer i hjemmet blir tilgjengelig for alle. Den forvandler et hjem til et flott sted hvor generasjoner møtes. 

 – Ved å installere en heis i en enebolig øker man salgbarheten mot den delen av markedet som har lyst til å bo hjemme lengst mulig. Og denne gruppen blir større fremover. Mye større. Så det kan også være et godt argument for en slik investering, sier Øye. 

Skreddersydde løsninger
Nordmenn bruker som kjent mye tid og penger på hjemmene sine. Ifølge Øye investeres det over 80 milliarder kroner hvert år på oppussing av boliger i Norge.

Derfor er det viktig for Cibes å kunne tilby tilpassede løsninger som viderefører interiørvalgene i boligen, slik at en hjemmeheis kan bli en estetisk arkitektonisk funksjon i hjemmet. I tillegg er Cibes-heisene miljøvennlige og tilnærmet lydløse.

– Når det gjelder farger er det nærmest ubegrensede muligheter. Du kan også velge om du vil ha en åpen og luftig sjakt med glass, eller en kabinheis som ligner en mer tradisjonell heisløsning. 

Modellene er designet for å stå i private boliger, og man kan velge mellom ulike materialer og ulike størrelser, og nærmest skreddersy sin egen heis, forteller Brattli.

FABRIKK SIDEN 1947: Cibes Lift- selskapet ble etablert i 1947, og Cibes Lift Norge er datterselskapet til Cibes Lift Group. I dag er fabrikken topp moderne med stort fokus på utvikling og innovasjon.

Ønsker du å vite mer om våre løfteplattformer? 
Våre eksperter hjelper deg fra planlegging til ferdig installert heis i din bolig, eller til ditt prosjekt.
Vi leverer heisløsninger over hele landet. 

Kontakt oss!  

Les mer om de ulike typene hjemmeheis 
Velg mellom nesten 300 RAL-farger, og tre ulike materialer på Cibes Air. Vi har også stort utvalg av heisstørrelser. Ønsker du en kabinheis tilbyr vi Cibes 
C1 Pure. 

Vi har lang erfaring innen bedriftsmarked
Til bedrift: 
Vår mest populære løfteplattform er A5000, men vi har flere modeller også. Vi leverer ofte til skoler, kontor, varetransport, sykehjem osv.

E-post: info@cibeslift.no | Tel: 56 32 0009
www.cibeslift.com/no | Idrettsveien 151, 5353 Straume  

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår