Johan Arnt Vatnan skal jobbe for Statens vegvesen

 
Johan Arnt Vatnan skal jobbe for Statens vegvesenUtbyggingsdirektør Kjell Inge Davik og direktør for kontrakt og marked i utbyggingsdivisjonen i Statens vegvesen, John Atle Haugland ser fram til å samarbeide tett med Johan Arne Vatnan.
Tre måneder etter at han sluttet som utbyggingsdirektør i Nye Veier, er Johan Arnt Vatnan engasjert av Statens vegvesen, Utbygging.

Vatnan var som en av to utbyggingsdirektører sentral i Nye veier fra 2017 til 2021. Han hadde ansvaret for utbyggingsportefølje 1 . (E6 Ulsberg – Åsen i Trøndelag, E6 Kvænangsfjellet i Troms og Finnmark og E18 Tvedestrand – Langangen i Agder og Telemark).

Statens vegvesen har inngått en avtale med MetierOEC om bistand fra Vatnan på en rekke vegprosjekter og ulike prosesser.

Lang fartstid
Vatnan har lang fartstid i bygg- og anleggsbransjen. Han har vært i ulike leder lederstillinger i Skanska Norge, Helsebygg Midt-Norge, NCC Construction, CorrOcean, NSB Bane (nå Bane Nor) og Dr.Ing A Aas-Jakobsen. Vatnan ledet blant annet milliardutbyggingen av St. Olavs Hospital.

Fornøyd Davik
Utbyggingsdirektør Kjell Inge Davik er svært godt fornøyd med å ha fått med utbyggingsringreven Vatnan på laget til Statens vegvesen.

- Alt vi gjør i Statens vegvesen, Utbygging skal materialisere seg i rette valg, mer veg for pengene, gode prosesser og en forenklet hverdag i prosjektene.  Her vil Johan Arnt’s tanker og erfaringer være veldig spennende og relevante for oss, sier Davik.

Vatnan skal bidra tett inn i arbeidet til Kontrakt og marked i Utbyggingsdivisjonen. Direktør for kontrakt og marked, John Atle Haugland, ser mange muligheter for samarbeidet med Vatnan.

- Vi får inn ressursperson med svært relevant erfaring for prosjektene Statens vegvesen skal i gang med, sier Haugland.

God utvikling
Vatnan skal inn som overordnet rådgiver på flere vegprosjekter i Vegvesenet. Han skal også arbeide med å forenkle arbeidsprosesser som leder fram til kontraktsmalene til Vegvesenet.

Nordlendingen mener Statens vegvesen, Utbygging har hatt en god formutvikling siden omorganiseringen i 2020.

- Vegvesenet har brukt tiden godt. Det gjelder blant annet overgangen til totalentrepriser, anskaffelser med forhandlingog tidliginvolvering av entreprenører. Det mener også flere av aktørene i anleggsbransjen, sier Vatnan.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår