Jon Sandnes hentes inn til NHO

 
Jon Sandnes hentes inn til NHOJon Sandnes Foto: Odd Borgestrand
BNLs administrerende direktør Jon Sandnes fratrer sin stilling for å lede et NHOs prosjekt knyttet til Fremtidens lønn og tariff med oppstart 2. juni 2021.

Av Odd Borgestrand

BNL opplyser dette på sine egne nettsider. Sandnes vil tiltre en nyopprettet stilling som spesialrådgiver i BNL som følge av NHO-engasjementet.

I BNLs egne rekker kommer dette som en stor overraskelse, men i NHO er gleden over å ha «kapret» Jon Sandnes svært stor.

– Vi er glade for at Jon har takket ja til å lede et så viktig prosjekt for NHO-felleskapet, sier administrerende direktør Ole Erik Almlid i en kommentar.

Prosjektet starter allerede 1.juni og Jon Sandnes ønsker å kunne jobbe med dette omfattende spørsmålet, som han brenner for. Han vil etter BNLs generalforsamling 2. juni 2021 starte med dette arbeidet, sier Almlid videre.

Styret i BNL har inngått en avtale med Jon Sandnes om at han fratrer sin stilling som administrerende direktør og tiltrer i stedet nyopprettet stilling som spesialrådgiver. Styret i BNL har samtidig inngått avtale med NHO om leie av Jon Sandnes til å arbeide med det nevnte prosjektet, som er berammet ferdig i løpet av 2022.

BNL har besluttet å konstituere styreleder Haakon Tronrud som leder av BNL inntil vi kan ha på plass en leder av BNL i fast stilling. Rekrutteringsprosessen starter umiddelbart, heter det i pressemeldingen. Det betyr med andre ord at Sandnes ikke innvilges permisjon som administrerende, men vil eventuelt fortsette som spesialrådgiver også etter at NHO-prosjektet er fullført i løpet av 2022.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår