Jørgen Holmefjord AS vant Haukeland-kontrakt

 
Jørgen Holmefjord AS vant Haukeland-kontraktBildet: Tommy Storstein, daglig leder i Jørgen Holmefjord AS. Foto: Per Brustad
Kabeldistribusjonsselskapet Jørgen Holmefjord AS har sikret seg en kontrakt i forbindelse med utbyggingen av Haukeland universitetssykehus, Helse Bergen.

Avtalen omfatter utstyrsleveranse av kablingssystemer for den strukturerte kablingen. Kontrakten anslås av selskapet selv til å være verdt flere millioner kroner.

- Det er svært oppløftende at vi nå har blitt valgt som leverandør for dette prosjektet. Dette befester vår konkurranseevne i et marked hvor kvalitet, kompetanse og pris er avgjørende. Kontrakten vil dessuten sikre en omsetning for oss de to neste årene, sier Tommy P. Storstein, daglig leder i Jørgen Holmefjord AS, i en pressemelding.

Helse Bergen er i ferd med å bygge et nytt barne- og ungdomssykehus som skal samle all behandling, både innen psykiatri og somatikk av de under 18 år ved Haukeland. Byggeprosjektet startet med trinn en i 2011 og stod ferdig høsten 2016. Trinn to skal stå ferdig ved årsskiftet 2022/2023, og planlagt innflytning er satt til august 2024. Prosjektet er det største byggeprosjektet ved Haukeland universitetssykehus siden Sentralblokka stod ferdig i 1983. Investeringsrammen er satt til 5,4 milliarder kroner.

Om Jørgen Holmefjord AS:
Selskapet har siden etableringen i 1984 vært ledende på leveranser av bedriftskritiske kablingssystemer. I løpet av de mer enn 35 årene, har firmaet levert milevis av signalkabel til det norske markedet. Produktspekteret omfatter i dag kabelprodukter og løsninger for bygg, industri, lyd og bilde, infrastruktur og dataromsløsninger. Selskapet er kjent for sin kompetanse og leveringspresisjon.

Jørgen Holmefjord AS representerer ledende produsenter som Belden, Panduit, Fluke Networks og RFS og tilbyr også egenutviklede kabelprodukter og kundespesifikke løsninger. Datterselskap er Adeptor AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår