Jørgen Holmefjord AS vant millionkontrakt

 
Jørgen Holmefjord AS vant millionkontraktBildet: Tommy Storstein, daglig leder i Jørgen Holmefjord AS. Foto: Per Brustad, Jørgen Holmefjord AS
Kabeldistribusjonsselskapet Jørgen Holmefjord AS har vunnet millionkontrakt for undersjøisk veitunnel på Færøyene.

Sammen med andre norske aktører skal selskapet levere løsninger til Eysturoy- og Sandoyartunnelene som er et av de største og mest komplekse tunnelprosjektene noensinne på Færøyene.

- Norsk industri har opparbeidet unik kompetanse for bygging av tunneler og har blitt et foregangsland når det kommer til tunnelprosjekter. Eysturoytunnelen blir på sitt dypeste 187 meter under havet med kun 5 % stigning på det bratteste, og med Atlanterhavets første og eneste undersjøiske rundkjøring vekker prosjektet internasjonal oppsikt. Sammen med Sandoyartunnelen er dette prosjektet den største infrastrukturinvesteringen på Færøyene. Å vinne kontrakter som dette er svært givende da det bekrefter selskapets ønsket posisjon om å være en vesentlig bidragsyter i en større næringsverdikjede, sier Tommy P. Storstein, daglig leder i Jørgen Holmefjord AS, i en pressemelding.

Om Jørgen Holmefjord AS:
Selskapet har siden etableringen i 1984 vært ledende på leveranser av bedriftskritiske kablingssystemer.  Produktspekteret omfatter i dag kabelprodukter og løsninger for bygg, industri, lyd og bilde, infrastruktur og dataromsløsninger. Jørgen Holmefjord AS representerer ledende produsenter som Belden, Panduit, Fluke Networks og RFS. De tilbyr også egenutviklede kabelprodukter og kundespesifikke løsninger. Datterselskap er Adeptor AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår