Jubel for nytt bygg ved Ullevål sykehus

 
Jubel for nytt bygg ved Ullevål sykehusBildet: - Ofte setter vi opp en teknisk enhet som har all vannføring. I dette bygget har alle behandlingsrommene vask og avløp. Jeg er stolt over at vi har klart å oppfylle alle krav på en fleksibel måte, sier Brian Phillips
Seksjonen for barnepsykiatri ved Oslo universitetssykehus på Ullevål fikk nylig overlevert 1550 kvadratmeter med fleksible bygg fra Adapteo.

- Jeg er veldig glad for tilbakemeldingene vi får fra de ansatte ved Oslo universitetssykehus om at de trives i det nye bygget for barnepsykiatri, sier daglig leder for Adapteo i Norge, Brian Phillips, i en pressemelding.

Adapteo bygger, leier ut og selger fleksible løsninger for blant annet skoler, barnehager, helse og omsorg, kontorer, bolig og messer over hele Nord-Europa.

Godt inneklima

- Vi brukte bare 7-8 uker på å sette opp det fleksible bygget. Men det var mye jobb i forkant med å oppfylle kravene sykehuset hadde satt på forhånd. Bygget inneholder blant annet en rekke behandlingsrom. Disse rommene måtte av personvernhensyn få en ekstra demping på 48 db, slik at ikke andre skal kunne høre samtalene. Ofte setter vi opp en teknisk enhet som har all vannføring. I dette bygget har alle behandlingsrommene vask og avløp. Jeg er stolt over at vi har klart å oppfylle alle krav på en fleksibel måte, sier Brian Phillips.

Prosjektleder i Adapteo, Ali Al-Marid, forteller at de ansatte også jubler for et godt inneklima i det fleksible bygget. - Her er det topp moderne løsninger innen varme, ventilasjon og lys.

1550 kvm på fire måneder

Grunnstenen i det fleksible bygget er Adapteos byggløsning, som Brian Phillips karakteriserer som et «Rolls-Royce-produkt».
- Dette er fleksible bygg som holder svært høy kvalitet, og de passer perfekt i det nordiske klimaet. Oslo universitetssykehus leier bygningen på en 10-årskontrakt, med opsjon på til sammen fire år i tillegg, forklarer Brian Phillips i Adapteo.

Med en planleggingsfase på to måneder, og deretter en byggefase på ytterligere knapt to måneder, har Adapteo dermed levert et fiks ferdig bygg 1550 kvadratmeter fra planlegging til mål på under fire måneder.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår